zaterdag 4 juni 2016

Dag 2: Las Vegas

Vanmorgen veel te vroeg wakker. Maar goed, toch maar opgestaan om de blog te schrijven, Monique een Starbucks koffie gehaald en daarna maar eens op pad om te gaan ontbijten. We liepen rond 8:15 al over de strip en vonden in een zijstraat naar het reuzenrad een aardig tentje voor ontbijt. Hier wat gegeten en daarna door om te gaan shoppen.


De bus genomen naar het shopping center en daar behoorlijk goed geslaagd, dus met een hoop draagtassen terug naar het hotel. Ook meteen even een Böse draagbare speaker gekocht voor Afrika of kampeer vakanties.



Terug bij het hotel aangekomen eerst de reserveringen gemaakt voor Love en Zumanity van Cirque de Soleil. En Love hebben we voor deze avond geboekt om te bekijken om 19:00. Het is ondertussen 16:00 en we willen toch nog even aan het zwembad liggen. Dus zwemspullen aan en op naar het zwembad. Hier liggen we even in het water met een lekker biertje en na deze afkoeling ons klaar te maken voor Love.


Love is een CIrque de Soleil show gebaseerd op muziek van de Beatles. Voordat we naar Love gaan, eten we nog wat chicken wings. Daarna naar het theater waar we plaatsen hebben wat verder achteraan. Het podium is in het midden van de zaal zodat iedereen eromheen zit. Hier hebben we een perfect zicht op het podium, een beter overzicht waarschijnlijk dan de mensen die helemaal vooraan zitten. Precies om 19:00 gaat het licht uit en begint de show. Een energiek en druk begin van anderhalf uur spektakel. Het podium zakt deels weg en komt dan terug met kussens voor acrobaten, of trampolines en blijft gewoon tijdelijk een gat. En eromheen springen, vliegen, klimmen, dansen de acteurs. Verder hangen er aan 2 uiteinden van de zaal een groot bioscoop scherm. Op doeken die ze laten zakken projecteren ze ook film en eromheen de acrobatiek. De tijd vliegt en we hebben een prachtige show om naar te kijken.



Na de show is het tijd om maar eens een gokje te wagen. Dit doen we nog even in Mirage (het hotel waar Love was) om daarna nog even naar Treasure Island te gaan. Om 23:00 vinden we het genoeg en eten we nog iets kleins om daarna terug te gaan naar het hotel.


En daar gaan de oogjes al snel dicht.

1 opmerking:

  1. Nou dat verhaaltje van gisteren was voor vandaag maar dat snappen jullie natuurlijk wel. Bij Karin was het erg leuk ze had mooie schalen en potten staan. Lieve groetjes van ons

    BeantwoordenVerwijderen