maandag 6 juni 2016

Dag 4: Las Vegas


Vanochtend weer wat langer in bed gelegen. Vandaan een rustige dag, we beginnen met een ontbijt op de plek waar het zaterdag te druk was. Het was een lekker ontbijt en gelukkig ook nog lekker dichtbij het hotel.

Na het ontbijt hebben we nog even op de kamer gelegen om rond 12:15 naar een pool party te wandelen. Deze keer in het Mirage, in Bare. Dit is een volwassen pool party, met andere woorden, vrouwen kunnen/mogen er topless rond dartelen. We staan op de gastenlijst zoals we al 3 dagen op gastenlijsten staan, maar er geen gebruik van hebben gemaakt op vrijdag en zaterdag. We kunnen dan ook zonder probleem naar binnen. Het is veel kleiner dan vorig jaar bij MGM.

We bestellen een biertje en gaan lekker in het water zitten en kijken een beetje om ons heen. Dit is totaal niet te vergelijken met het feestje vorig jaar bij MGM. Daar zat veel meer energie in, waren ook veeeeel meer mensen die ook nog eens bijna allemaal aan het dansen waren. Hier was het vooral een beetje in het water zitten, slaan, hangen en een beetje socializen. De muziek was ook minder energiek. We hebben er ieder 3 biertjes gedronken. Er waren veel vrouwen topless en waarschijnlijk trots op hun borstvergrotingen want die vlogen je ook om de oren.

Rond 15:00 gingen we terug naar ons hotel om daar in het zwembad te gaan liggen. Hier moesten ook nog even ons resort credit van 60 dollar opmaken. We hebben de afgelopen dagen dit opgespaard want we hebben iedere dag 20 dollar tegoed voor eten of drinken in het hotel. Aangezien we het de eerste 2 dagen niet gebruikt hadden, hebben het voor elkaar gekregen om dit vandaag op te mogen maken. En dan vanaf morgen elke dag 20 dollar (en dan wel op de dag zelf op te maken). We hadden nog even gekeken of het een optie zou zijn om te gaan eten bij Guy Savoy. Dat restaurant heeft 2 Michelin sterren maar bij bekijken van de prijzen werd het wel duidelijk dat dit het niet zou worden. Het goedkoopste menu is 295 dollar per persoon en het duurste 525 dollar per persoon. Dus hebben we besloten het maar aan het zwembad te besteden aan wat snacks en bier.

Het is vandaag wederom erg warm. In de ochtend is het al snel 30 graden en daarna loopt het snel op naar 40. We liggen dus met een biertje lekker in het water. Na wat dobberen in het water gaan we terug naar de kamer om even een tukkie te doen.

We hebben voor vanavond kaartjes voor een show van Jeff Dunham. Dit is een bekende buikspreker met ondertussen wereldberoemde poppen. We gaan de kaartjes ophalen en lopen het theater binnen. We zitten op het balkon wat toch flink ver van het podium is. Gelukkig hangen er 2 grote schermen waardoor je close-up Jeff en zijn poppen kunt zien. De show begon eerst met een half uur comedy, wat bij hem eigenlijk altijd over zijn gezin gaat en daarna nog een ruim uur het buikspreken. Dit was absoluut de moeite waard en erg leuk om te zien. We hadden tot nu toe alleen dvd's van hem gezien, en erg vermakelijk om hem eens in het echt te zien.

Na de show gaan we op pad naar het Venetian om wat te eten en daarna wat te gokken. Het gaat aardig en we zitten een aardige tijd te spelen voor een klein bedrag inzet. Uiteraard wat drankjes erbij en dan door naar het volgende hotel. Daar maken we wat meer verlies, dus besluiten we onze gok avond af te sluiten bij Paris. Hier verliezen we eerst alleen maar, om vervolgens af te sluiten met een klein verlies van een paar dollar. We zaten er goed, en hadden een serveerster die in ieder geval regelmatig langs kwam met een drankje. Na Paris vonden we het weer tijd om terug te lopen naar ons hotel.

Van vandaag hebben we helaas weinig foto's aangezien je bij de poolparty geen foto's mocht maken en ook bij Jeff Dunham tijdens de show niet. En verder hebben we niet veel gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten