dinsdag 7 juni 2016

Dag 5: Las Vegas

Vanochtend waren we rond 9u30 wakker. Gelukkig lukt het elke dag om iets langer te slapen. Alleen hadden we nu last van bouwwerkzaamheden in het hotel. Jaap heeft de receptie gebeld en ze gaven aan dat we om 12u00 maar even bij de receptie langs moesten komen om te kijken wat er mogelijk was.

Na dit telefoontje hebben we weer lekker ontbeten en daarna terug naar ons hotel om de kamerwissel te regelen. Dit was uiteraard geen probleem, helaas was de nieuwe kamer nog niet klaar. We moesten wachten op een mail of telefoontje

Dus tijd voor het zwembad. In de wandeling naar het zwembad zagen we veel mensen van verschillende conferenties. Een ervan was onder andere met Atlassian als hoofdsponsor. Dus TMC een bericht gestuurd dat we hier volgend jaar misschien ook maar eens naartoe zouden moeten gaan.

Het is alweer heet en we liggen dan ook voornamelijk in het water en niet op de stoelen. Na 1,5 uur gaan we maar eens terug naar de kamer om te kijken of de kamer al beschikbaar is. Dit is niet het geval dus we liggen even op bed te wachten. Als na 45 minuten nog geen telefoontje is gekomen, bel ik nog een keer. We hebben een afspraak voor een andere Cirque du Soleil show en daar moeten we op tijd naartoe. Dus we willen snel wisselen van kamer. Dit is mogelijk, helaas krijgen we een kleinere kamer.
De spullen even weer uitpakken, douchen en dan naar hotel New York New York waar de Cirque du Soleil show "Zumanity" zal plaatsvinden. We regelen vrij snel de kaartjes en dan hebben even de tijd om wat kleins te eten en dan nog 1,5 tijd doden met gokken. We spelen 1,5 uur en verliezen nagenoeg niks. Dus dit was een goede "prestatie". Gelukkig liepen de dames voor de drank snel en hadden we niks te klagen en genoeg te drinken.

Om 18:30 gaan we naar de zaal en we hadden waardeloze plaatsen. We kregen een upgrade een aantal rijen naar voren. Nu zaten we met een mooi zicht op het podium. Rond 18:45 beginnen zal alvast met het publiek vermaken, wat ze erg leuk doen. Zumanity is een show voor 18+, met andere woorden, topless en volwassen taal gebruik. Het is voornamelijk erg leuke acrobatiek met een stout tintje. Leuk om een keer gezien te hebben.
Om 19:30 is het afgelopen en gaan we richting hotel Luxor waar we weer gaan eten bij het sushi restaurant waar we vorig jaar ook erg lekker gegeten hebben. Ook nu hebben we weer $50 korting. Dus we hoeven niet zuinig aan te doen. We eten heerlijke sashimi en 'n rol sushi. En dan zitten we eigenlijk aardig vol. Dus we betalen en gaan ons geluk beproeven in het casino. Dit doen we tot rond 1:00 en dan lopen we maar eens terug naar ons hotel wat nog een hele wandeling is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten