donderdag 9 juni 2016

Dag 7: Las Vegas

Vanmorgen hebben we weer lekker uitgeslapen tot wel 9:30. Vandaag hebben we een super rustige dag in de "planning". Ontbijten, zwemmen, slapen, gokken.

Eens kijken of het mogelijk is om dit uit te smeren over iets meer regels tekst. Ontbijt was weer bij Margaritaville. Daarna was het voor Monique wederom tijd om bij Starbucks een "coffee" te halen, zoals elke dag minimaal 1 keer. Kost ons een kapitaal aan koffie.

Daarna terug naar de kamer, om de koffers alvast te pakken. Gelukkig gaan alle aankopen makkelijk mee aangezien we een koffer en een trolley hebben gekocht. Konden we niet laten liggen voor die prijs. Na het inpakken naar het zwembad, vandaag is het een heel klein beetje bewolkt maar wel nog in de 40 graden. Dus aan het zwembad was het goed te doen. Een emmer bier hoort er natuurlijk ook weer bij. Als we het bier ophebben is het tijd voor wat te snacken met nieuw bier. Daarna nog even zwemmen/dobberen en dan effe tukken op de kamer.

En na het tukkie is het tijd voor de laatste avond gokken. We hadden gehoopt om op de punten een gratis cocktail te gaan drinken bij Hyde. Dit is een bar in Bellagio met zicht op de fontein show. Helaas was er een privé feestje dus dan maar een hapje eten. De chicken wings wederom als kleine snack tussendoor. Dan nog wat gokken in verschillende hotels en natuurlijk ook weer wat snacken, deze keer een pizzapunt. Rond 1:30 vinden we het genoeg en lopen we terug naar de kamer. Morgen is het weer vroeg dag.

1 opmerking:

  1. Hoorde vandaag van Ria dat jullie terug zijn.we hebben jullie blog gelezen en de foto's gezien,zag er leuk en uit ecbt genieten en lekker luieren.Jammer voor Chris dat je geen opnames kon maken bij de poolparty. We wensen jullij welkom thuis en tot zaterdag. Dikke knuffel en kus C en A.

    BeantwoordenVerwijderen