vrijdag 3 juni 2011

Dag 2: Las Vegas

Vanochtend waren we al vroeg wakker. Om 7u15 was de slaap echt uit en wilden we wat gaan doen. Eerst even lekker gedoucht, in een fantastisch mooie badkamer, daarna hebben we een broodje gegeten (we hebben de Subway thuis namelijk erg gemist). Ook hebben we voor vanavond kaarten weten te bemachtigen voor Joan Rivers (een Amerikaanse cabaretiere), waar we graag heen wilden.

Op naar het winkelcentrum. We moesten even wachten tot de auto gehaald werd, maar daarna konden we dan echt op pad. Eerst even de nodige apparatuur gehaald, zoals een toetsenbord voor de Ipad en een houder om de telefoon in te doen als we deze in de auto als navigatie gebruiken. Toen werd het tijd om voor kleren te kijken. We zijn beiden goed geslaagd.

Terug op de strip nog even in de zon gewandeld en wat hotels in gegaan. We wilden kijken wat de Bellagio voor moois had gemaakt, i.p.v. de tuin die ze vorig jaar hadden, met enorme nepbloemen, gieters, kabouters, etc. We vonden het dit jaar wat tegen vallen, maar was nog steeds leuk om te zien met een mini reuzenrad en draaimolen.
Daarna nog even gebubbeld bij het zwembad, een siësta gehouden en een beetje bijgekleurd voordat de avond zou beginnen.

Joan Rivers was leuk om te zien. Gelukkig was de zaal niet zo heel groot en konden we het allemaal goed zien en horen. Daarna nog een hapje gegeten en nu lekker slapen. We zijn stiekem toch wel moe en morgen mogen we de eerste wandeling in Zion gaan maken, dan zullen er ook meer foto's volgen.

Location:Las Vegas

3 opmerkingen:

  1. hallo Jaap en Monique
    Baexem 13.30 het zonnetje schijnt en de lunch zit erop. De boodschappen zijn binnen en we gaan genieten van een mooie middag en avond. Nog even asperges kopen want dat kan nog even. Net was tante Nel nog hier ,terug van haar tadtarts en met een gebit dat na 5 maanden bijna weer in orde is. Zaterdag vertrekken Sjef en zij naar Moskou. Jullie gaan vandaag weer op pad naar de volgende bestemming. Is Las Vegas nog steeds leuk of is er veel herkenning?
    vanmorgen wilde ik jullie verhaal lezen maar bedacht me toen dat het in L.V. pas 23.00 was dus jullie natuurlijk nog niet op je kamer ha ha.
    Ik ga weer verder heel veel lieve groeten en tot de volgende keer.
    ad en henny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hai Jaap en Moon fijn dat we jullie weer kunnen volgen het is hier nu 14.oo uur en het weer is iets minder mooi dan gisteren toen hebben we 40 km gefiets was een mooie tocht jullie hadden gelukkig een goede vlucht gehad en zullen je wel weer vermaken nou geniet en tot gauw liefs en kusjes Theo en Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha reizigers,

    Ik las net jullie sms-je en ben meteen effe op de site gaan kijken of er al iets op staat, ja dus! Leuk te lezen dat jullie al volop in de vakantie zitten. Lekker doen waar jullie zin in hebben, heerlijk toch!
    Hier gaat 't prima, maar er is nog steeds niets loos. Het afwachten wordt wel vervelend, we zijn er allebei zo klaar voor! Ik heb zelfs al aan het bedje gestaan en gezegd dat de kleine uk uit de buik en in het bedje moest komen, maar niets hoor :-( flauw he.

    Jullie een goede reis naar Zion en tot de volgende keer!

    Groetjes Silvie

    BeantwoordenVerwijderen