dinsdag 21 juni 2011

Dag 21: Las Vegas

Gisteravond zijn we nog lekker aan het gokken geweest. We hebben wat geld verloren, maar geen schrikbarende hoeveelheden. Het scheelt dat je een biertje of cocktail krijgt aangeboden als je achter een gokkast zit en dat kost je dan een dollar omdat zo'n serveerster voor je loopt. Rond 2u00 hadden we genoeg gezien en zijn we weer richting hotel gelopen, om lekker te gaan slapen. Zie onderstaande foto's van het bruisende nachtleven!

Rond 11u00 vanochtend werden we wakker. Heerlijk om uit te slapen en rustig aan wakker te worden, hebben we toch wel erg gemist. Daarna naar een lunchbuffet gegaan, om een hapje te eten. Ze hadden erg veel lekkers, maar zoals de meesten van jullie wel weten zijn we geen grote eters. Maar het smaakte goed.

Daarna met de auto op pad gegaan naar het "Luxor", hier zou een expositie van de Titanic zijn. We zijn met de auto gegaan, aangezien het "Luxor" aan de andere kant van de strip ligt en we met zo'n 40 graden Celsius niet heel veel zin hadden om ver te lopen. De expositie van de Titanic was mooi gemaakt, met allerhande informatie. We hebben ons hier goed vermaakt en nog wat opgestoken. We mochten alleen geen foto's maken. Daarna de auto bij "Planet Hollywood" in de parkeergarage gezet. Zo konden we even naar de 4 verdiepingen tellende M&M's winkel gaan. Hier even rondgeslenterd, maar het was erg druk. Daarna doorgelopen naar de "Bellagio", waar we op een terrasje terecht kwamen wat uitkeek op de fonteinen die elk half uur hun kunstje op muziek doen. Aangezien het bijna 17u30 was, vonden we het tijd voor een cocktail. We hebben de fonteinen 3 keer in actie gezien en het blijft een mooi gezicht. Alleen is het in het donker nog mooier, omdat je dan ook de lampen mee ziet bewegen. De auto hebben we laten staan, deze pikken we morgen of overmorgen wel weer op.

Net hebben we een hapje gegeten in ons hotel, een heerlijke steak. Nu gaan we ons zo klaar maken voor de avond en dan weer lekker op pad.

@ Ad en Henny: Volgens de sms hebben jullie het ook prima naar de zin. Goed om te horen. Tijdens het borrelen hebben we nog even aan jullie gedacht, we hadden hier ook zicht op een (weliswaar wat kleinere) Eiffeltoren. Veel plezier nog!

@ Elske en Jeroen: Veel plezier in de Efteling! Maar dat komt vast goed. En succes met de laatste loodjes voor de vakantie. Wanneer begint die voor jou/ jullie? Wij gaan zaterdag lekker naar huis en hebben voor die dag verder nog niets in de planning. Beetje bijkomen van de jetlag denken we nu.

Location:Las Vegas

4 opmerkingen:

  1. Hoi Japio en Mon, Net jullie kaart al ontvangen, Dank je wel !!!
    En alhoewel de afbeelding erg mooi is (Yellowstone) weegt deze niet op tegen jullie eigen mooie foto's. Het was weer heerlijk om 'mee te liften' en iedere keer spannend wat we tegen kwamen (een teken van herkenn-ing bij de 'mistfoto's). We blijven uiteraard duimen dat de casino's in L.A nog een leuke verrassing voor jullie in petto heeft als afscheidscadeautje of misschien wel een welkoms-cadeau voor de volgende keer?! Alvast een voorspoedige terugreis gewenst en we hopen dat jullie het vakantiegevoel nog even kunnen vasthouden en lekker kunnen
    nagenieten !!! Liefs, Appie en Trix

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook hier is de kaart van een stand-in berend botje ontvangen. Teun vond hem cool, en ik moest er een foto van maken, geen idee waarom, hij vind dat leuk zei hij.
    De bijna jarige job had vandaag koorts, dus het lijkt maar goed dat we zijn verjaardag alvast in hrt voren hebben gevierd.
    Ik neem aan dat jullie as zaterdag niet naar de familiedag komen, maar stiekem hoop ik het toch nog een piepklein beetje wel. Zondag zijn wij in zwolle, dan komen peetoom en peettante op verjaardagsvisite, dus mocht je in een gekke bui zijn...
    Voor nu nog even lekker genieten en uitrusten in las vegas!
    Dikke kus wen en de jongeng

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Jaap en Moon ja hoor wij kregen vandaag de kaart ook,erg mooi en hartelijk bedankt,nou het bruisende leven daar ziet er goed uit,mooie foto,s en gelukkig hebben jullie nog een paar dagen om te genieten en natuurlijk te gokken want dat hoort er gewoon bij.Hier gaat alles z'n gewone gangetje de schilder is vandaag geweest en heeft de twee slaapkamers gesaust en morgen komt hij om te behangen.Hebben we dat ook weer klaar.Nou ik wens jullie nog veel plezier en alvast een goede vlucht gewenst voor het geval ik morgen niet kan reageren,want we moeten de boog voor het familiefeest maken liefs en een dikke knuffel Theo en Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met jullie neefje alweer een jaar! Joehoe!

    BeantwoordenVerwijderen