Een avond genieten bij de Librije, ruim een jaar van tevoren gereserveerd en zaterdag 19 februari was het dan zover.
Hieronder een overzicht van de gerechten.
Krokante boerenkool, -20 graden Celsius gegaarde dooier met crème van abrikozenpitolie en een mager sardientje
Heilbotvin, bloemkool, haringeitjes en zure bom
"Oester on the beach" (oester, ganzenlever, oloroso sherry en gember)
Noordzeekreeftjes, hennepzaad, pompoen, amandel en puur snijboonsap
Sint Jacobsmossel, kalfsmerg, gefermenteerde knoflook, kastanje en sap van geroosterde knolselderij
Kabeljauwrug, zeesla, aubergine, citroen, dashi en de maag van de kabeljauw met sinaasappel en zwarte olijf
Rode rivierbaars, "chorizo zalf" en een bouillon van zuurkool
Reegeitrug, "Cruesli", mierikswortelyoghurt, bloedworstjus en bergamotcitroen
Epoisses met sap van geroosterde aardappelen, karnemelk en bieslook
"Kus van Thérèse"
"Niets is wat het lijkt"
Geen opmerkingen:
Een reactie posten