vrijdag 1 november 2013

Dag 28: Siem Reap

EINDELIJK, uitgeslapen en we hadden niet het gevoel iets te missen. Rustig aan ontbeten en daarna even aan het water gelegen om een boekje lezen.
-
Rond 13:30 de tuktuk naar de stad genomen en hier gedronken, gegeten en vooral rustig aan gedaan.
-
Daarna terug naar het hotel en de koffers gepakt en terug naar het stadje om wat te gaan eten. Pub street is hier "the place to be".


In ons eettentje hadden ze live muziek en dans.


Heerlijk relaxte laatste dag. Morgen de reis naar Bangkok.
-
@ Theo & Ria: ideaal die tuktuk chauffeurs hier. Gisteravond hadden we een retourtje geboekt en hij stond netjes op de afgesproken tijd klaar.
-
@ Chris & Annie: we gaan ons best doen voor 16 november. Voor nu staat er voor Monique nog een late dienst op het programma, even kijken of dat geruild kan worden. We laten het jullie weten! Wel bedankt voor de uitnodiging, vinden we erg leuk! En de foto met het licht op onze handen, heeft een meneer daar voor ons gemaakt in ruil voor een kleine fooi.

2 opmerkingen:

  1. Een lekker rustig dagje is ook wel eens fijn, jullie hebben een mooi kleurtje gekregen. Voor morgen een goede reis naar Bangkok en daarna een rustige vlucht naar Nederland gewenst dikke kus van ons Theo en Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker zo'n rustige dag zo kun je nog wat genieten, en wat gezellig dat eettentje . Ook zien jullie er zeer relaxte uit ,we wensen jullie morgen één goede reis . Véél liefs en groetjes C&A

    BeantwoordenVerwijderen