vrijdag 8 juni 2018

Dag 10: Las Vegas



Vandaag slapen we wederom lekker uit. Dan lopen we naar Harrah’s om naar een goochel show te gaan. Jaap wil al een paar jaar naar de show van Mac King. Hier kopen we kaartjes voor en helaas komen we erachter dat hij vandaag niet optreedt maar een vervanger heeft. 

Zijn vervanger is ook een komische goochelaar. Dus we gaan wel naar de show en vermaken ons erg goed. Een uur duurt de show en rond 14:00 staan we weer buiten. 

Vanuit de show meteen door naar Bellagio om daar nog keer de taco’s te gaan eten. Iedereen vond het erg lekker en we hebben het pasje nog om het zwembad in Bellagio binnen te komen. Dus we gaan er wederom lunchen. De taco’s smaken weer heerlijk en er horen natuurlijk ook nog wat frietjes en kipsatetjes bij. Na het eten lopen we via Caesars terug naar ons eigen hotel en gaan nog even voor de laatste keer deze vakantie in het zwembad liggen. Na een uurtje en wederom wat biertjes gaan we terug naar de kamer. 

We kleden ons om, pakken ook alvast de koffers want morgenvroeg moet we al op tijd richting vliegveld. Dus we pakken alles in en gaan daarna op pad. 

We gaan eerst naar Koi, wat ook een sushi restaurant is om wat te eten. We betellen allemaal kleine hapjes, en allemaal erg lekker. De sushi, de tonijn tartaar, de wagyo crispy rijst, de oesters en nog een lekker taco met kreeft. We smikkelen heerlijk van dit alles en als dit op is zitten we aardig vol. 





Dan is ook voor de gokavond de laatste keer. We beginnen het gokken in Planet Hollywood waar ook het restaurant Koi ligt. Hier gokken we wat en al vrij snel gaan we door naar Paris. Hier hebben we wat meer succes. Eigenlijk voor de bedragen waarmee we gokken een flinke winst, daarna door naar het hotel Linq en ook daar hebben we eenzelfde mooie winst. Tenslotte nog even bij Harrah’s en daar weer een dergelijke winst. Dus de laatste paar kasten leverde ons aardig wat op (allemaal wel bescheiden bedragen, we kunnen nog niet stoppen met werken en de vakantie is ook niet terug verdient). Dan is het al na 1:00 en aangezien we morgen (een paar uur later) de wekker moeten zetten om 5:30 wagen we snel een gokje in het venetian en hier verliezen nog een klein bedrag. Als dit gedaan is gaan we richting hotelkamer om toch wat aan de late kant maar te gaan slapen. 

We nemen afscheid van Theo en Ria waarmee het de laatste 4 dagen gezellig was in Vegas. Wij gaan morgenvroeg terug naar huis en zij gaan nog een paar weken naar Canada. 

Op de kamer ruimen we de laatste zaken op en gaan dan lekker in bed liggen. 

De vakantie zit er zo goed als op!!

1 opmerking: