donderdag 23 mei 2024

Dag 6: Branson

We beginnen vandaag met een ontbijtje in het hotel. De ontbijtjes hier stellen niet heel veel voor, maar het is altijd wel lekker om de dag met iets te eten te kunnen beginnen. Nadat er gedoucht is, gaan we op pad. Het idee is om vandaag wat langs het meer te rijden en af en toe wat stops te maken. Deze optie heeft het gewonnen van een pretpark: Silver Dollar City. We rijden eerst naar een dam in Branson. 




Hier is ook een visiteer center en krijgen we van een vriendelijke meneer te horen dat we wel kunnen wandelen, maar dan op verharde wegen. Dit omdat er momenteel veel slangen (giftige en niet giftige) zitten. We denken met weemoed terug aan Harry en Slovenië en besluiten dan om inderdaad niet onverhard te gaan lopen. We vervolgen onze weg naar Top of the Rock, een mooi uitzichtpunt in Table Rock State Park. 


In dit park ligt ook een logde, waar een restaurant bij zit. Hier stoppen we om iets te drinken en vervolgen daarna onze weg naar Dogwood Canyon Nature Park, waar we een stuk willen wandelen.


Voor dit park betalen we wel entree, maar het dan ook een mooi aangelegd park, waarvan je wel goed kunt zien dat het allemaal aangelegd is. Hier lopen we een aantal kilometers, tot de voet van Monique weer begint te vervelen. Er is een bankje in de schaduw en Jaap loopt alleen nog een stuk verder, om daarna samen weer terug naar het beginpunt te lopen. 









Onderweg stoppen we nog in een barretje en we gaan nog even shoppen bij een Outlet, zodat de auto nog een beetje bijgeladen kan worden. Hier slagen we allebei voor nieuwe sneakers en Monique koopt een nieuwe handtas. Hierna gaan we terug naar het hotel en lopen we vanuit het hotel naar een sportsbar om nog een klein hapje te eten en wat biertjes te drinken. Ondanks dat we vandaag niet heel veel gedaan hebben, zijn we wel moe. Op de kamer drinken we nog een biertje, wordt er geblogd en de route voor morgen uitgestippeld, want dan rijden we door naar Tulsa.

@T&R: Dikke knuffel terug :).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten