donderdag 17 september 2015

Dag 13: Las Vegas

Als we wakker worden, is het al 11u30. We doen rustig aan, kijken naar buiten en zien zon (!). We gaan voor de laatste keer als VIP naar het buffet.

Het plan voor vandaag is snel gemaakt: we gaan zwemmen. We vinden een mooi plekje bij de Lazy River, een soort ronde rivier die zelf al een stroomversnelling heeft, waar 1 rondje wel 15 minuten duurt en waar veel mensen in een tube (opblaasbare donut) ronddobberen. Iedereen houdt wel angstvallig aan z'n tube vast en we krijgen (nemen) er 1 geleend. We doen een aantal rondjes met z'n tweeën en brengen de tube weer netjes terug. Ondertussen bestellen we een emmer bier, 5 biertjes in ijswater waardoor het koud blijft en je een beetje korting mee pakt, het 5e biertje is ongeveer gratis. Als Monique later nog een rondje zo doet, krijgt ze een tube van iemand aan de kant. Later horen we dat deze voor 12 dollar verhuurd worden. Dus ook wij houden nu angstvallig vast aan onze tube. We maken beiden nog war rondjes met een biertje in de hand.

Rond 17u00 pakken we onze spullen en gaan we terug naar de kamer. Onderweg nog een snack meegenomen om nog even wat te eten. Daarna lekker even op bed liggen en dan op pad. Vanavond gaan we richting Caesars Palace om bij Gordon Ramsay wat kleins te eten. Onderweg stoppen we nog bij andere restaurants waar we de hoofdprijs vinden van $75 voor een biefstuk. Die slaan we over en stoppen uiteindelijk bij Ramsay. Daar eten we 2 kleine hamburgertjes waarna we terug lopen via Bellagio.



De tuin is helaas nog niet klaar, maar volgens de borden die ze hebben neergezet wordt het een mooie herfsttuin.


Hier gokken we een beetje en gaan dan door naar Cosmopolitan. Ook hier kijken we wat rond, luisteren wat muziek en gooien nog een beetje in een automaat. Tenslotte lopen we via Aria terug naar Monte Carlo en uiteindelijk naar New York New York voor een stuk pizza.

Dan sluiten we de avond af bij het MGM waar we nog een ruime tijd spelen en winst maken, die we netjes weer terugbrengen tot quitte. We hebben hier voldoende drankjes op nu en lopen naar onze kamer voor de laatste nacht. Het is ondertussen bijna 1u15 en een korte nacht wacht op ons.

Morgenvroeg staat de wekker om 7u00 zodat we in alle rust kunnen opstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten