zondag 2 juni 2024

Dag 16: Durango - Gallup

Vanochtend zijn we na een ontbijt op het dek in de zon weer op pad gegaan. Voor vandaag staat er op de planning dat we naar Gallup rijden. We moeten eerst weer even opladen in Farmington, voordat we door kunnen naar Gallup. Het is een saaie trip, maar wel met mooie uitzichten. Onderweg komen we ook eigenlijk niets tegen wat de moeite waard is om te stoppen.






Als we in Gallup aankomen, is het ongeveer 14u00-14u15. We rijden door Gallup, wat er best verlaten uitziet. Op een Mufler man en een muurschildering na, is er weinig leuks om op de foto te zetten. Het lijkt ook alsof er weinig eettentjes open zijn, maar gelukkig vinden we er 1 die wel geopend is. Hier bestellen we een portie Fried Pickles (gefrituurde augurken), want die zien we al de hele tijd op het menu staan en we zijn er wel benieuwd naar en een wrap met kip om te delen. De Fried Pickles smaken niet verkeerd, maar we denken niet dat we ze snel nog een keer gaan bestellen en de wrap smaakt prima. 



Aangezien het nog erg vroeg is en we bij ons motel ook weinig hebben liggen, besluiten we om maar weer te gaan bowlen als tijdverdrijf. Hier spelen we 3 potjes, waarvan Jaap er 2 wint en 1 in gelijkspel eindigt. De baan leek wel een afwijking naar links te hebben, maar het was weer leuk om te doen.



We rijden naar ons motel en draaien daar nog een wasje. Er is een jacuzzi, dus hier gaan we ook nog in. Als we net weer op onze kamer zijn om 18u50 bedenkt Jaap dat we in de buurt van een bioscoop zitten en kijkt of daar de Fall Guy ook draait. Die draait er om 19u00 en om 22u10. De laatste tijd vinden we te laat, dus we trekken snel onze lange broek aan en rijden naar bioscoop. We zijn nog op tijd om een kaartje, drinken en popcorn te kopen en alle voorfilmpjes te zien. We zitten ook maar met een man of 8 in een klein zaaltje. Het was een vermakelijke film om te zien en de stoelen waar we op zaten konden in redelijk ligstand met een voetenbankje wat omhoog kwam. 

Terug op onze kamer bloggen we nog en drinken nog een biertje.

@C&A: dan moet C de foto's iets beter bekijken en misschien inzoomen, ze staan er wel op ;). En anders hebben we met de familiedag nog wel een filmpje wat we kunnen laten zien :). Dikke knuffel

1 opmerking:

  1. Anoniem dat lijkt mij een goed idee neem het filmpje mee Chris had de bril niet opšŸ¤£. LiefsšŸ’•

    BeantwoordenVerwijderen