maandag 17 juni 2019

Dag 8: Las Vegas

Vandaag een rustige dag voor de boeg. Eigenlijk zoals alle dagen, maar goed. We gaan vandaag het ontbijt bij Paris proberen. We steken de weg over en we lopen Paris in. Ze hebben hier een restaurant dat een Croque Madame serveert. Deze willen we wel eens proberen. Uiteraard delen we er samen een, want de verwachting is dat ie groot genoeg zal zijn. Dat lijkt uiteindelijk wel mee te vallen, maar met het stokbrood met boter erbij een de koolsla hebben we beiden toch voldoende gegeten. Dan lopen we terug naar ons hotel. 


De zon schijnt wel maar het is niet heel erg heet (voor Las Vegas begrippen). We besluiten vandaag nog even in het zwembad te gaan liggen. Het is vandaag minder druk dan afgelopen dagen. Dus we vinden een mooi plekje en gaan lekker het water in (met een biertje natuurlijk). Helaas verdwijnt de zon achter de wolken. Het is natuurlijk nog wel warm genoeg, maar de zon missen we wel.



We gaan nog even bubbelen dan is het 16:00. Tijd om terug naar de kamer te gaan. We gaan naar Cirque de Soleil en we hebben de 19:00 voorstelling. Dus naar de kamer douchen, de chloorlucht proberen af te spoelen. Dat is nogal lastig hier omdat het douchewater ook chloor bevat. Maar goed, rond 17:00 gaan we richting Uber. Onderweg naar de Uber laten we de kaartjes nog even printen en dan stappen we ‘n Uber. De rit is krap 5 minuten en we staan bij de ingang van het MGM.

We gaan eerst een hapje eten bij Emerils Fish House. We gaan aan de bar zitten en kiezen een paar kleine hapjes. Ze smaken goed. 

Rond 18:30 lopen we naar het theater. Onze plekken zijn wat minder perfect dan 4 jaar geleden, toen zaten we namelijk op rij 1. Nu zitten we op 1/3 van de zaal. Dus we hebben wat meer overzicht maar de gezichtsuitdrukkingen zijn niet goed te zien.



De show begint hetzelfde als de vorige keer maar het blijft een spektakel. Ook voor de tweede keer is het zeker de moeite waard. Om 20:30 is het afgelopen en gaan we kijken of er nog wat de gokken valt. In het MGM vinden we niks en dan steken we de straat maar over naar Tropicana en Hooters. Deze liggen net wat verder weg, maar we zien ze elke keer en zijn toch wel nieuwsgierig hoe het daar is. Het is 9 jaar geleden dat we hier binnen zijn geweest, en dat was rond 3:00 nachts (of later). De wandeling naar Tropicana is nog wel ok, want dat is nog in de buurt en voelt niet afgelegen aan. We spelen en drinken hier wat en gaan dan door naar Hooters. Ook daar spelen we wat, maar komen ze niet eens voorbij voor drankjes. Het doet er nogal deprimerend aan. Ook de wandeling naar en terug van Hooters is deprimerend. Net buiten de strip. We komen tot de conclusie dat we hier zelfs niet zouden willen slapen als ze ons een gratis kamer zouden aanbieden.

Maar goed, we gaan naar NYNY daarna nog even naar Park MGM. Hier hopen we nog wat te kunnen eten in een Spaans uitziende Markthal. Helaas gaat daar bijna alles dicht om 23:00 en we lopen er om 23:15 binnen. Dus pech! Vanuit Park MGM naar Aria. Daar lopen we alleen doorheen om vervolgens naar Bellagio te gaan met het treintje. Hier spelen we ‘n beetje maar wel willen nog wat eten, dus we steken de weg over een eten wat bij Flamingo’s. We gaan voor de eerste keer deze week voor een hamburger. Deze smaakt goed en dan spelen en drinken we nog wat. En daarna vinden we het goed geweest om iets voor 2:00 weer terug op de kamer te komen. We hebben een goeie avond gehad met Ka als hoogtepunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten