woensdag 6 juni 2018

Dag 7: Las Vegas

Vandaag komen Theo en Ria aan in Las Vegas. Dus we gaan rond 9:30 richting lobby om ze te ontvangen. Als ze aankomen zorgen we natuurlijk voor de check-in en dan is het even naar de kamer. Als ze gesetteld zijn gaan we ontbijten. We lopen in het hotel op zoek naar een plekje om te ontbijten. Uiteindelijk gaan we naar een restaurant waar we al een keer ontbeten hebben. 

Na het ontbijt gaan wij naar het zwembad en laten we Theo en Ria achter op hun kamer. Vandaag is het wederom een erg warme dag. Ruim 40 graden net zoals gisteren trouwens. We liggen aan het zwembad met wederom een emmer bier, maar het is vandaag eigenlijk te warm om in de zon te blijven liggen. Dus we nemen ons biertje mee het water in en blijven zoveel mogelijk met het lichaam onder water. Zelfs dat is nog te heet, dus we zoeken (hoe tegenstrijdig ook) het bubbelbad op en daar kunnen we in de schaduw zitten. Hier drinken we nog wat bier en kunnen we terug het normale zwembad in omdat daar ondertussen ook al wat meer schaduw is. We spreken nog een Canadese vrouw en tenslotte gaan we terug naar de kamer. Althans dat was de bedoeling, maar Theo en Ria willen nog een drankje doen, dus dat doen in de bar bij het zwembad. Als we daar ook weer de nodige biertjes gedronken hebben gaan we terug naar de kamer. 


De avond begint dat met een wandeling naar het Encore hotel.

Hier gaan waar we wederom naar Wazuzu en deze keer bestellen we 2 special rolls, 1 normaal roll en nog een gewokte Mongolië beef. Dit smaakt ons zo goed, dat we nog een special roll bestellen en nog een keer het wok gerecht. 
We zijn het er over eens dat dit een top restaurant is en we hebben geweldig gegeten.


Na het eten is het goktijd. We zoeken een paar gokkasten op en we gaan aan de slag. Na het Encore gaan we door naar het Wyn waar we ook nog een gokje wagen. Tenslotte lopen we terug naar het Palazzo en door naar ons hotel om daar nog even te gokken. En dan is het voldoende geweest voor vandaag en gaan we lekker naar bed. Ook vandaag is het niet heel laat geworden maar een bescheiden 0:30.

@ Karen: het duimen heeft nog niet veel geholpen :(

@C&A: gezellig dat jullie weer mee lezen :). We hebben het inderdaad weer erg naar ons zin.

@A&H: veel plezier in Italië. Geniet ook daar van het lekkere eten, het hopelijk goede weer en lekkere drankjes. Doen wij dat hier ook nog even :). 

1 opmerking:

  1. Hello,

    My name is Axel Hernborg and I come from Sweden. I am looking for partnerships with dutch bloggers.

    Please send an email to axel_hborg@hotmail.com if you are interested.

    OBS! This is not spam. I am really looking for partnerships with dutch bloggers and would be really happy if you contacted me.

    You can delete / not approve this comment when you have read it.

    All the best,
    Axel :)

    BeantwoordenVerwijderen