zondag 13 september 2015

Dag 9: Las Vegas

Vanochtend hebben we wederom` lang in bed gelegen. Gelukkig dat we geen heel druk programma hebben. Ook vanmorgen weer gebruik gemaakt van het buffet.

Nadat dat we donderdag bij de outlet shops zijn geweest nog niet 100% geslaagd zijn, zijn we vandaag naar andere outlet shops gegaan. Hier heeft Monique wederom een leuk jurkje gevonden en Jaap ook nieuw spul.
Na het winkelen hebben we de bus terug genomen richting het hotel. Uiteraard hadden we een drankje verdiend en zijn we wat gaan drinken. Hier waren de biertjes eens voor een hele schappelijke prijs, namelijk 3 dollar per stuk. Dat is eens wat anders dan 6-8 dollar.

We hebben via onze punten de mogelijkheid om met korting bij een sushirestaurant te eten. Dus deze punten ingewisseld en we zijn richting het sushi restaurant gegaan. Maar we zijn niet voor niks in Vegas dus voordat we gingen eten eerst een gokje wagen in Mandalay Bay. Het zal niemand verbazen, we hadden wederom niks gewonnen. Na het gokken waarbij we een cocktail hebben genuttigd, zijn we richting Luxor gegaan waar het restaurant lag. Het was ondertussen 21.00 uur en liepen we het sushi restaurant binnen.


Hier kregen we onder andere heerlijke sashimi van tonijn. Daarna kregen we een chef specialty en we konden wederom de sushi van tonijn niet weerstaan. Tenslotte nog een bord vol met verschillende sashimi’s die bijzonder goed smaakte.


Na het eten was het tijd om weer een gokje te wagen wat we dan ook gedaan hebben in het Luxor hotel en daarna in het Excaliber hotel. Hier houden we het verlies aardig binnen de perken. Om de een of andere reden zijn we allebei erg moe en gaan we rond 23.45 uur terug naar ons eigen hotel.

Morgen weer een nieuwe dag met onder andere de Cirque de Soleil show “Ka” en waarschijnlijk in het zwembad naar Tiesto. Verder wederom rustig aan het is tenslotte ook vakantie.


@ Ria, Theo & Wendy: alle testjes zijn doorgekomen :)
@ Ad & Hennie: We hebben inderdaad erg veel zin in Ka en zijn erg benieuwd hoe het is. Als het goed is, zitten we mooi vooraan en redelijk in het midden, dus dat moet helemaal goed komen.

1 opmerking:

  1. Ondanks dat het gokken niet zo meezit hebben jullie er wel plezier in. Ook het eten ziet er heerlijk uit, was het ook zo lekker? Monique heb je het nieuwe jurkje aan? Het staat je het heel mooi. Voor morgen wensen we jullie weer een mooie dag. En nogmaals veel geluk met het gokken. Liefs c & a




    BeantwoordenVerwijderen