donderdag 31 mei 2018

Dag 2: Las Vegas

Vandaag begint de dag erg vroeg, we zijn beide rond 4:00 wakker. Dus alvast de koffers uitpakken, en een beetje relaxen. We gaan nog voor 7:00 ontbijten en daarna even naar de supermarkt en even kijken waar de bus stopt. We gaan vandaag winkelen waar we met de bus naartoe gaan. We nemen rond 9:00 de bus en komen in een nog rustig winkelcentrum terecht. We slagen behoorlijk en rond 13:30 gaan we lunchen bij de Cheesecake Factory. Daarna is het goed geweest voor vandaag en gaan we terug naar het hotel. De aankopen opruimen en de Bose speaker uitproberen. Dan is het ongeveer 16:00 en tijd om even lekker aan het zwembad te gaan liggen. Het is nog altijd erg warm, dus een koud biertje erbij en lekker het water in.

Na een uur gaan we terug naar de kamer om vervolgens wat te gaan eten. We lopen naar het Wynn hotel om dat bij Lakeside weer van het happy Hour menu te gaan genieten. Helaas bieden ze dit niet aan, dus we lopen naar Palazzo en gaan bij Sushisamba eten. Hier hebben ze een klein happy Hour menu ( het is immers nog vroeg 17:30) en we nemen een sushi rol + een verrassend lekkere “Wagyu Gyoza”. Dit is een stukje wagyu in een soort deeg rol. 



Voor ronde gaan we voor wederom de wagyu gyoza, en daar nemen we yellowtail sashimi bij. Ook dit was erg lekker. Tenslotte bestellen we nog friet aïoli, dit is lekkere Franse dunne friet in de aïoli. Erg lekker. 

Na het eten gaan we terug naar de kamer en Monique wil even een tukkie doen. Jaap valt ook in slaap op bed. Het is tenslotte ook al een lange dag geweest. Om 21:00 staan we een beetje suf weer op en gaan we op pad. We lopen naar hotel Paris en wagen hier een gokje. Dit gaat eigenlijk wel goed daarna nog doorgelopen naar Planet Hollywood en hier eigenlijk niks gedaan. Dan de weg over naar het Bellagio, om in ieder geval de tuin weer even te bekijken. We verwachten namelijk dat die deze week of na weekend weer afgebroken zal gaan worden voor een nieuwe tuin. Dit is tenslotte al jaren het geval in juni. Deze keer een Japanse tuin. 





Na het bekijken van de tuin gaan we nog even een gokje wagen. De ogen van Monique vallen al bijna dicht achter de gokkast, dus we wandelen terug naar ons hotel om lekker te gaan slapen. De eerste volledige dag in Las Vegas zit erop.

@Karen: fijn dat je weer mee leest! Volgende keer mee? ;) En wij hopen ook op die jackpot ;)

@Hennie: we hebben het inderdaad wederom erg naar ons zin, het voelt weer erg vertrouwd :). 

1 opmerking:

  1. Ben bang dat de volgorde anders moet: eerst Jackpot winnen en dan kan ik mee :-) :-)

    BeantwoordenVerwijderen