vrijdag 1 november 2019

Dag 1: Amsterdam - Johannesburg

Wederom slapen we in de buurt van Schiphol zodat we in de ochtend rustig kunnen beginnen. We nemen rond 8:00 de bus naar Schiphol, met wat kleine vertraging vanwege de drukte op de weg komen we 8:20 aan.

Inchecken gaat voorspoedig, daarna door de controle en dan kunnen we naar de gate. De rij om in het vliegtuig te komen in ontzettend lang, maar het gaat toch nog redelijk snel.

We hebben in t vliegtuig ruim voldoende beenruimte maar helaas is deze keer de breedte van de stoelen minimaal. Naast Jaap zit een vriendelijke Zuid Afrikaan uit Johannesburg. 

De vlucht loopt voorspoedig zonder al teveel noemenswaardige turbulentie. Rond 21:45 en we moesten nog wat langer wachten voordat we het vliegtuig uit mochten. Daarna soepel en snel door de douane om vervolgens lang te moeten wachten op onze koffers. 


We lopen naar de bushalte waar een shuttle service van ons hotel ons op komt halen. Het is ook hier fris en regenachtig.  Het hotel licht vlakbij het vliegveld (500m) en daar checken we in en gaan we voor een biertje. Rond 12:30 is het goed geweest en gaan we slapen. Morgen gaan we terug naar het vliegveld en halen we onze huurauto op. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten