woensdag 12 juni 2019

Dag 2: Las Vegas

Vanochtend zijn we volgens verwachting erg vroeg wakker, het is weer midden in de nacht. Om 3u00 is Jaap alweer de formule 1 verder aan het kijken en is Monique wat aan het browsen. Na een uurtje gaat zij nog een beetje slapen, maar Jaap blijft wakker. 

Om 8u45 pakken we een Uber naar de outlet, we gaan shoppen! We slagen allebei voor wat dingen, maar hebben niet heel veel gevonden en paar broeken rijker. Het is ondertussen middag. We bestellen wederom een Uber om  terug naar het hotel te gaan, zodat we onze kleren op kunnen ruimen en kunnen kijken of we in het restaurant van het zwembad van het Bellagio kunnen lunchen. Het gaat nu een stuk minder soepel dan vorig jaar. Vorig jaar kregen we een pasje van het hotel en daarmee konden we zonder problemen naar binnen bij het zwembad. Nu was dit niet mogelijk en moesten we het maar regelen met de “beveiliging”. Maar er staat niemand te controleren, dus kunnen we zonder vragen naar binnen. De serveerster herkent ons en zegt dat we de volgende keer ook mogen zeggen dat we voor haar komen. We eten hier weer heerlijke tonijn taco’s, wat frietjes en drinken er een biertje bij.
Op de terugweg lopen we via de Bellagio tuinen. Deze zien er wederom mooi uit. 







We lopen terug naar Cosmo en gaan kijken welke zwembaden er hier zijn. Op het eerste oog lijkt het nogal klein en is er weinig plek om te liggen. We kiezen om naar het zwembad op de 14e verdieping te gaan en daar is meer plek. Hier is wel een stuk rustiger en saaier. We zoeken wat verkoeling in het water, maar blijven niet heel lang, want we zijn ook wel erg moe. We besluiten een middagslaapje op onze kamer te gaan doen, om rond 21u00 iets fitter op pad te gaan. 

We lopen naar Park MGM en gaan hier als eerste zitten. Na een paar kasten gespeeld te hebben staan we op winst en lopen we naar New York New York. We zoeken eigenlijk gold fish, maar die vinden we niet. Dan proberen we maar wat anders. 
We stoppen nog even bij MGM Grand en ook hier wagen we een gokje. Maar we worden beiden weer moe, dus besluiten we richting Cosmo te lopen. We stoppen nog even bij de Mac voor een klein hapje en besluiten daar dat we nog even ons geluk in Planet Hollywood gaan beproeven. Maar hier vallen de oogjes bijna dicht, dus gaan we maar weer terug naar de kamer. Hopelijk kunnen we morgen iets langer slapen. 

Hieronder een foto van de hoteltoren waar wij op verdieping 67 (van de 75) onze kamer hebben.



@ Karen: gezellig dat je ons weer volgt :)
@ Theo & Ria: dikke knuffel terug

2 opmerkingen: