zondag 20 november 2016

De Strandlodge

Vrijdag 18 november was het tijd om bij De Strandlodge te gaan eten. In oktober zijn we hier ook geweest en toen gaven ze aan in november 2 avonden een 19-gangen diner te serveren. Dus hier gaan we vanavond met z'n zessen van proeven.

Rond 19:00 lopen we binnen en de ruimte zit al bijna helemaal vol. En vrij snel nadat we zitten gaat het feest beginnen. De 19-gangen gaan van start. Gelukkig niet met 19 glazen wijn in het arrangement, maar duidelijk voldoende wijnen.

Voor de foto's moeten we Karin en Samsung bedanken.....

Ik ga niet alle gerechten opnoemen, en ook de foto's zullen het niet allemaal duidelijk maken. Zeker de kopjes met schuim niet. Maar goed, we hebben lekker gegeten. En het was een gezellige avond.

De bediening was volop vertegenwoordigd, maar dat moet ook als je 80 mensen 19 gangen mag voorzetten. Het tempo was goed, uiteraard wat sneller dan normaal. Het leuke was dat we halverwege werden gevraagd om naar beneden te gaan om daar een spoom en 2 gangen te nuttigen. Dit was in het zaaltje waar kooklessen/partijen gehouden worden. Leuke verandering van omgeving. Daarna weer terug naar boven met z'n allen om de laatste gangen te nuttigen.

Aan het einde van de avond zaten we aardig vol, maar wat wil je ook.

Tenslotte werden we netjes naar huis gebracht met hun eigen thuisbreng-service. Deze keer door de chefkok zelf.

De wijnen die we deze avond hebben gehad waren aardig. De eerste wijn vonden Jaap en Monique niet zo lekker, maar daarna ging het beter. Er kwam zelfs een klein biertje tussendoor.

Samengevat was het een gezellige avond met lekker eten. Het restaurant hoort (nog) niet bij de 1-ster toppers, maar dit was een ludieke en leuke avond, en ik denk een flinke uitdaging voor het restaurant, zowel keuken als bediening. Ze hebben het in ieder geval goed gedaan.

Eten: 7
Wijn: 7
Bediening: 8
Inrichting: 8

Geen opmerkingen:

Een reactie posten