zaterdag 12 september 2015

Dag 8: Las Vegas

Deze ochtend hebben we uitgeslapen. Rond 10u00 werden we wakker. Wederom rustig aan gedaan en rond 11u30 zijn we gaan ontbijten, wederom bij het buffet. Alleen noemen ze het in het weekend champagnebrunch en begint dit al op vrijdag. Nadat we onze jus d'orange hadden gekregen, hebben we daarna nog champagne gevraagd en gekregen. Helaas was deze wat zurig, maar met wat jus erbij prima te doen. Nog even een leuke bijkomstigheid: Jaap heeft tegenwoordig een pearl Mlife card, wat inhoudt dat je bij dit buffet de rij voorbij mag lopen en meteen aan de beurt bent. Dit was gisteren het geval en we voerden ons wel een beetje VIP zo.

Verder staat er vandaag niets op de planning, wat inhoudt dat we even onze kaartjes voor Ka ophalen voor zondag en aansluitend 's middags in het zwembad hangen, met lekkere muziek op de achtergrond en een koud biertje in de hand. Heerlijk, dat niets doen.

Op deze manier zijn we 's avonds redelijk uitgerust om op pad te gaan. We gaan als eerste met de bus richting het Encore en bedenken ons dat we ons een aantal jaren geleden daar met een limousine hebben laten afzetten. Toch wel een verschil met de bus, hoewel we blij zijn dat we het niet hoeven te lopen. We wagen een gokje en laten ons een cocktail brengen, Jaap een long island ice tea, Monique houdt het bij een mojito. Beiden smaken aardig. Ook laat Jaap zich nog inschrijven voor hun gratis card om mee te kunnen spelen.
We lopen door naar het Wynn, waar we wederom een gokje wagen onder het genot van een cocktail. Het blijft opvallen hoe chique het Wynn en Encore eruit zien. Meestal is het hier ook niet super druk. Maar we hebben nog weinig geluk, dus lopen we door naar het Palazzo waar we in plaats van een gokje wagen een hapje gaan eten. Het worden spareribs die goed smaken.
Via het Venetian maken we de oversteek naar Mirage, waar we toch maar weer een gokje wagen. Hier hebben we meer geluk en maken we van $5,- een mooie $15,-. Onze eerste winst hier. We lopen hierna nog even Ceasar's Palace binnen, gooien nog wat geld in een fruitautomaat maar houden het snel voor gezien. We pakken de bus weer richting MGM, om daar ons laatste gokje te wagen. Ook hier zijn de gok goden ons niet meer goed gezind, dus houden we het rond 1u30 voor gezien. Morgen weer een nieuwe dag.
@ Annie & Chris: Jullie good luck heeft geholpen! Dank daarvoor :).

@ Theo & Ria: Het eten was inderdaad heerlijk, we hadden het er vanmiddag in het zwembad nog even over en elk gerecht vonden we lekker. Het ene wel iets lekkerder of bijzonderder dan het ander, maar alles was goed. 's Nachts komen er gelukkig weinig vliegtuigen langs, overdag wel af en toe. Maar we slapen er wel goed door hoor!

2 opmerkingen: