donderdag 20 juni 2019

Dag 11: Las Vegas - Amsterdam

Ook aan deze week Las Vegas is weer een einde gekomen. Vandaag vliegen we terug naar huis. Onze vlucht is pas om 22:10 dus we hebben ruim de tijd. 

We slapen uit en gaan ontbijten bij de Overlook Grill (pool café). Hier kiezen we wederom blaadjes sla met krabsalade en de vis taco’s. De krab is weer lekker, de vis taco’s minder bijzonder.

Na dit ontbijt gaan we nog even lekker in het zwembad liggen om rond 14:00 terug naar de kamer te gaan. We pakken onze laatste spullen in en gaan uitchecken. Ze maken nog een fout dat ons bijna 400,- meer zou kosten maar we zijn erg wakker. 

Dan laten we onze koffers achter en gaan we om de tijd te doden nog even gokken en dan ook nog een hapje eten. We gaan voor de spareribs in het Venetian, want die hebben we nog niet gehad deze week. Ze maken ons goed. Doordat we helemaal naar het Venetian zijn gelopen moeten het hele stuk ook weer terug wandelen. We zijn eigenlijk iets te vroeg dus we gooien nog een paar dollar in een gokkast, daarmee maken we onze laatste winst van deze week en dan gaan we terug naar ons hotel om de koffers weer te halen en naar het vliegveld te gaan.

Daar loopt alles voorspoedig en op t vliegveld heb ik even tijd om de blog van gisteren en vandaag te typen. Zometeen stappen we in en dat zit het er echt helemaal op. 


Weer een jaartje wachten.....






Geen opmerkingen:

Een reactie posten