vrijdag 4 oktober 2013

Londen - Amsterdam

De laatste dag Londen alweer. Wat gaat de tijd toch snel. Vanochtend hebben we Harrod's op het programma staan. Als we naar buiten kijken, zien we dat het regent. Van het hotel mogen we een paraplu lenen, wat toch wel fijn is.

Met de metro op naar Harrod's, waar we tegenover het warenhuis een ontbijtje nuttigen. Om hierna te gaan rond struinen. Wat een groot warenhuis is het toch, met veel verschillende afdelingen. Het meest bijzonder is toch wel de kerstafdeling in augustus.

Overal staan mensen om dingen voor te doen en je spullen aan te smeren. Wel tof om hier op de speelgoedafdeling te werken, dan mag je de hele tijd met leuke hebbedingetjes spelen. We besluiten om niets mee te nemen, aangezien we eigenlijk ook niets nodig hebben.

Op naar Hyde park. Hier willen we op onze laatste dag nog wel even rond lopen. Gelukkig is het weer droog en zien we hier het Lady Diana monument.

We besluiten in de buurt van het hotel nog wat te gaan eten, voor we weer naar het vliegveld mogen. Een Engelse Pub trekt onze aandacht, waar we een lekker biertje/ wijntje bestellen en een pie. Die moet je hier natuurlijk ook eens geproefd hebben. En het smaakte prima.

We halen onze spullen op bij het hotel, leveren de paraplu weer in en gaan naar het station vanwaar de trein zal vertrekken. Na een aantal keer op verschillende perronnen te zijn geweest, worden we elke keer weer ergens anders heen gestuurd. Onze trein lijkt niet te rijden, maar we mogen ook niet met de andere trein. Dit duurt allemaal best lang, maar uiteindelijk zitten we toch in een trein op weg naar het vliegveld. Bij het boarden blijkt dat we niet naast elkaar zitten, ergens is er iets mis gegaan. Gelukkig is het maar een klein stukje.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten