zondag 3 juni 2018

Dag 5: Las Vegas

Vanmorgen is het een redelijke tijd als we wakker worden. Eerst de blog schrijven en dan richting ontbijt. Vandaag gaan we voor een Gyros sandwich, een beetje aan de te zware kant, maar wel lekker. Hierdoor hebben we voorlopig geen honger waarschijnlijk. Na het ontbijt gaat Monique nog een koffie bij de Starbucks halen. We wandelen via het zwembad op de 10e verdieping terug naar de kamer. Dit zwembad is veel kleiner, maar erg mooi. Een beetje in het groen liggen de verschillende zwembaden. Dit is ook in het deel van het hotel waar we zouden hebben gelegen als we de upgrade van 100,- dollar per dag hadden genomen (incl ontbijt, en een aperitief elke avond). Maar die upgrade hebben we achterwege gelaten.





Na het ommetje via deze zwembaden gaan we terug naar de kamer, waar we ons omkleden en naar het zwembad gaan. Deze keer gaan we bij weer een ander zwembad liggen, en hier is ook nog Aqua-club zwembad naast met een dj en wat meer muziek. Jaap gaat daar trouwens nog wel even kijken maar het is niet zijn ding. Dus hij komt snel weer terug. We hebben ondertussen weer een emmer bier besteld en zijn deze in de middag aan het opmaken. We bestellen nog wat te snacken en gaan daarna door naar het bubbelbad. 




We willen weer Wagyu Gyoza met pompoenpureee en soja saus gaan eten. We nemen er taco’s bij die ook voortreffelijk smaken. We hebben onze vooravond snack weer op. We eten eigenlijk net zoals vorig jaar redelijk licht. 


Na het eten is het nog vroeg maar we gaan toch nog even naar het Wynn om wat te gokken, deze keer inclusief drankjes, want de cocktail waitress is er nu wel. We krijgen lekkere Mojito’s en spelen wat op deze gokkast. Daarna door naar Encore en ook daar weer even gokken en drinken. Als we terug lopen naar ons hotel na een paar uur gokken een beetje verlies maar goed gecompenseerd met drank. 



In ons hotel even omkleden, douchen en dan gaan we naar Mirage. Hier ook weer wat gokken en drinken, zonder verlies en dan nog even naar Treasure Island. Ook hier weer wat gedronken en dan nog even een avond snack. Het is niet zo heel laat, maar we hebben er toch een lange avond opzitten. We zijn na het snacken rond 24:00 weer terug in het hotel. En dan gaan we lekker slapen.

1 opmerking: