donderdag 13 juni 2019

Dag 4: Las Vegas

Het doel voor vandaag was zoveel mogelijk uitslapen. En als we een doel stellen, dan maken we dat uiteraard ook waar. We staan rond 11:00 op.
We gaan vandaag naar het buffet. Jaar na jaar zeggen we na het bezoeken van een buffet, “Dit is niks voor ons” Dus we gaan vandaag naar het buffet. We hebben tenslotte een tegoed waarmee we makkelijk 1 keer buffet kunnen nuttigen. Dus “Hollanders” als we zijn gaan we dit tegoed gebruiken. We gaan met frisse tegenzin naar het buffet. We kunnen meteen aanschuiven aan tafel en we besluiten de pijn maar meteen te pakken en naar het buffet te lopen voor ronde 1. We worden tegen onze verwachting aangenaam verrast. Het zijn voornamelijk kleine hapjes in kant en klare porties. Dus niet grote bakken met eten waaruit je het veel te gare of te lang liggend eten maar moet uitzoeken. Kortom ronde 1 van het buffet lijkt zowaar eens positief te zijn. We zullen jullie niet lastig vallen met de details van de hapjes, maar ze smaken goed. Dus vol goede moed gaan we voor ronde 2. Ronde 2 zal voornamelijk bestaan uit wat warme hapjes en ook deze smaken goed. We beginnen al een beetje te denken dat het toch kan, een lekker buffet. We geven elkaar een high-five en gaan door naar ronde 3, dit gaat de laatste ronde zijn voor de toetjes-ronde.
Tenslotte gaan we voor veel te veel toetjes maar ze zien er ook te goed uit om niet te pakken. Dus uiteindelijk gaan we met pijn in onze buik terug naar de kamer. We zitten helemaal vol!!


Dan maar uitbuiken bij het zwembad. Dus de zwemspullen aan en naar het zwembad. We hebben geluk met onze ligstoelen en al snel liggen we in het water en kan een biertje natuurlijk niet ontbreken. De zon staat flink z’n werk te doen en het is dan ook 40+ graden. Maar in het water is dit goed uit te houden.



We blijven de hele middag in het zwembad. We krijgen zelfs op een gegeven moment van mensen naast ons de vraag of we uit Engeland of Australië komen. Ze kunnen het accent niet helemaal thuisbrengen. Als we aangeven dat beide fout is dan zien ze Amerika of Canada nog als enige optie. Ook daar moeten we ze negatief op antwoorden en tenslotte raden ze het bijna goed. Maar goed, zo slecht is ons accent blijkbaar niet. We blijven nog even buurten met deze Amerikanen uit Ohio die hier zijn voor een vrijgezellenfeest om daarna terug naar de kamer te gaan.

We hebben besloten om in het Bellagio bij “Harvest” te gaan eten. Hier nuttigen we een lekkere cocktail en kiezen we van een karretje dat voorbij komt een paar Tapas-achtige hapjes. Deze smaken erg goed en na ‘n uurtje gaan we terug naar de kamer.





Onderweg stoppen we nog even voor een fonteinshow bij het Bellagio. 

De kamer is  nog niet opgeruimd dus Jaap belt om op z’n minst alvast handdoeken te krijgen. Die komen ze 15 minuten later ook netjes brengen. Als we op pad gaan zullen ze de kamer komen schoonmaken. In het pakket handdoeken en amenities zit ook daadwerkelijk alles, dus we kunnen helemaal gewassen en gedroogd op pad gaan. 


We wandelen rond 20:30 naar het Wynn/Encore. We willen de hitte een beetje ontlopen dus we gaan binnendoor bij Caesars. Het is rond 21:00 nog steeds 37 graden. Hier spelen we een eerste spelletje en verdubbelen de inzet, een mooi begin. Daarna gaan we verder naar’t Wynn. Hier komen we nog het nieuwe grote scherm tegen wat ze hebben neergezet met een berg licht en geluid. Uiteraard met een hoop reclame. 


Hier wagen we ook een gokje en maken we een forse winst. Bedragen kan ik natuurlijk niet noemen, misschien leest de belastingdienst mee!! Daarna spelen we nog verder, bezoeken het Encore om tenslotte terug te lopen richting hotel. Helaas was dat deel minder succesvol, maar we staan nog steeds ruim in de plus. 

Dan nog wat foto’s voor wat Italiaanse fonteinen, zodat we ook een beetje meeleven met Ad en Hennie. 


Tenslotte gaan we naar een wat ouder hotel/casino om een 
hotdog te eten en ook daar gooien we een paar dollar in een kast. Ook daar maken we een aardige winst om vervolgens weer terug naar het hotel te lopen.

@ Karen: Jetlag lijkt helemaal over :)
@Theo & Ria: het blijft hier erg goed vertoeven :)
@Elske: ja, die eerste dag was qua wakker blijven beduidend beter dan de tweede dag, maar we lijken er doorheen te zijn :)
@Wendy: ja, we vermaken ons volop :) 

1 opmerking:

  1. Money, money, money... it is so funny...
    Volgens mij hebben jullie het reuze naar jullie zin!
    Succes nog in de hitte! x

    BeantwoordenVerwijderen