dinsdag 4 juni 2024

Dag 18: Flagstaff - Las Vegas

Vanochtend zijn we vroeg wakker om de laatste 400 km naar Las Vegas af te leggen. We zorgen dat alles netjes ingepakt zit en stappen om 8u30 in de auto voor het laatste deel van onze roadtrip. 

Het eerste deel van onze route hebben we een goed wegdek en mogen we 120 km per uur. Na ongeveer 100 km op deze weg gereden te hebben moeten we van weg wisselen. We mogen minder hard rijden en het wegdek wordt ook hobbeliger. Rond 11u00 zijn we bij een supercharger en mogen we de auto weer opladen. We halen een broodje en als de auto weer vol genoeg is, rijden we verder. Vegas is nu nog 100 km verwijderd. Rond 13u00 arriveren we bij het Bellagio. We nemen wat koffers mee als we van de parkeergarage naar binnen gaan. Als we bij de incheckbalie zijn, wordt ons verteld dat het systeem eruit ligt en dat we het na 15u00 weer kunnen proberen. Hierop besluiten we om eerst naar de outlet te gaan en daarna terug te komen om in te checken, met het risico dat het dan een stuk drukker zal zijn. We krijgen wel een kaartje om gratis de parkeergarage uit te rijden. 





We rijden naar de outlet, waar ook een oplader staat. Dit is erg prettig, want dan hoeven we onderweg naar het vliegveld niet nog een keer te stoppen. We winkelen even, Jaap vindt 2 zwembroeken en 2 polo’s en Monique koopt nog een tas. Dan rijden we terug naar het hotel. Als we bij de incheckbalie aankomen staat er een behoorlijke rij. En ondanks ons gemopper mogen we gewoon achteraan sluiten. Het Bellagio probeert de pijn wat te verzachten door glazen wijn en flesjes water uit te delen, alleen moeten we nog rijden om de huurauto in te leveren dus wijn is niet de slimste optie. Na zo’n 2 uur wachten zijn we eindelijk aan de beurt om in te checken, maar wel bij een erg aardige mevrouw. We krijgen meteen een uitrijkaart voor de parkeergarage en onze late check out volgende week wordt ook weggehaald en ze zit in het systeem dat we langer op de kamer mogen blijven. We krijgen ook een kamer met uitzicht op het zwembad en nog een tegoed om te kunnen eten of drinken van $100,-. Dus ons wachten is wel beloond. We gaan naar onze kamer, halen het laatste uit de auto en gaan richting vliegveld om onze auto in te leveren. 





Het inleveren gaat soepel, maar inmiddels is het wel 19u15 en beginnen we wel trek te krijgen. We besluiten een Uber naar Encore te bestellen, zodat we daar wat sushi en drunken noodles kunnen gaan eten en de eerste dollars kunnen vergokken. We denken dat het er niet zo druk is, maar dat valt nog tegen. We moeten nog ongeveer een half uur op een tafel wachten. Dan maar de eerste dollars gaan vergokken. Het geluk is dat er meteen een serveerster naar ons toe komt en binnen 10 minuten een koud biertje voor onze neus heeft staan. Het gokken levert alleen weinig op. Na een half uurtje kunnen we aan tafel. We bestellen een sushi rol, wat komkommer en de drunken noodles. Het smaakt ons goed en met een gevulde maag gaan we naar het Wynn om daar verder te gokken. Ook hier hebben we gok technisch niet heel veel geluk, maar we krijgen wel vrij snel een biertje. We besluiten terug te lopen naar ons eigen hotel en te kijken of we freeplay kunnen krijgen. Dit lijkt en hier zien we ook nog een tijdje met een biertje. Rond 0u00 houden we het voor gezien voor vandaag. Morgen weer een nieuwe dag. In Vegas zullen we niet elke dag bloggen, maar af en toe wat foto’s erop zetten, of wat korte verhalen. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten