zondag 3 november 2013

Dag 30: Bangkok - Amsterdam

Het is zover, we moeten weer naar huis. De wekker stond op 5:00. Ruim voldoende tijd om de taxi van 6:00 te halen.
-
Alle spullen klaar en rond 5:50 checkte we uit. De taxi zou klaar staan, althans daar gingen we wel vanuit (zoals elke keer het geval was). Helaas was dit deze keer niet het geval. Bij de lobby hebben ze voor ons gebeld, gerent en hun best gedaan om de taxi te achterhalen. We zouden het tot 6:20 geven en anders een gewone taxi nemen. Maar het hotel had om 6:18 een taxi. En hij reed behoorlijk snel naar het vliegveld. We waren nog mooi op tijd. Het was ook lekker rustig op de weg.
-
Op het vliegveld ging alles vlotjes en soepel dus alle tijd om te eten en nog even rond te neuzen.
-
Bij aankomst bij de gate konden we meteen doorlopen het vliegtuig in.
-
De vlucht verliep zeer goed. Geen turbulentie en netjes op tijd in Helsinki. Ook de overstap naar Amsterdam zonder problemen. Nu even deze laatste dag op de blog zetten en dan zit er toch echt op.
-
Helaas ging het vervoer in Thailand niet zo perfect als in Vietnam en Cambodja. In Vietnam en Cambodja stonden overal de chauffeurs/taxi's netjes klaar in Thailand 2 keer een auto nodig om ons te vervoeren en beide keren te laat.
-
De volgende twee pagina's van de blog zullen wat algemene zaken over Vietnam vertellen en over onze ervaring met Vietnam a la Carte.
-
Dit jaar wederom leuk om de reacties elke morgen te lezen van de mensen die ons volgden. Bedankt hiervoor en op naar de volgende vakantie!

Jaap & Monique

Location:Amsterdam

1 opmerking: