dinsdag 18 juni 2019

Dag 9: Las Vegas

Vandaag slapen we uitzonderlijk lang uit. Het gaat een rustige dag worden. De zon schijnt al flink dus hopelijk kunnen we later vandaag in het zwembad nog een beetje bijkleuren. 

Maar eerst gaan we ontbijten bij het Pool Café in het Bellagio. De tonijn taco’s zijn een zekerheid, we moeten alleen nog kiezen wat we erbij nemen. We gaan voor de Gyros wrap die we kunnen delen. Beiden smaken goed en voor dit jaar is het helaas de laatste keer dat we hier eten. Volgend jaar een nieuwe kans.

Dan gaan we terug naar ons hotel en gaan we naar het zwembad. De zon schijnt nog steeds en na even op het bedje te hebben gelegen gaan we het water in. We komen nog een groep off-roaders tegen. Ze rijden met aangepaste puckup trucks zo hard mogelijk door de woestijn. Hier kletsen we nog even mee en rond 17:00 is het wel goed geweest. We gaan terug naar de kamer om vanavond naar Freemont Street te gaan.

Terug op de kamer blijkt dat ze de kamer nog hebben gedaan vanuit Housekeeping. Jaap belt om in ieder geval handdoeken te krijgen. Ook dit duurt langer dan een uur, dus dan maar afdrogen met een gezichts-handdoek. We nemen rond 19:00 een taxi naar Freemont street. Deze rijdt nog even om zodat we kunnen zien waar de Neonlicht-begraafplaats is. Dit is een museum met de neonverlichting van “vroeger”. Daarna zet ie ons af bij Freemont street en daar zijn we al een paar jaar niet meer geweest. De sfeer is hier eigenlijk ook erg goed en er is meer vertier op straat. 




We gaan een hapje eten bij D-grill. De kosten zijn flink lager, maar ook de kwaliteit is anders. Misschien voor de volgende keer beter uitzoeken waar we het beste kunnen eten. We nemen beide een stuk vlees wat aardig smaakt. Geen topper! Maar we zijn voor 2 hoofdgerechten dan ook 1/3 kwijt ten opzichte van een restaurant op de strip.

Na het eten lopen we wat casino’s in om hier te gokken. Het ziet er toch allemaal wat anders uit. Gokkasten veel dichter op elkaar, lagere plafonds, kortom een beetje gedateerd, maar zeker nog wel de moeite van het bezoeken waard.

Rond 22:15 nemen we een Uber terug naar het Palazzo om daar nog een keer de Wagyu Gyoza te eten. Daarna is het nog even tijd om te gokken en rond 2:00 houden we het voor gezien. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten