donderdag 7 juni 2018

Dag 9: Las Vegas

Vandaag slapen we lekker uit. Na een late terugkomst afgelopen nacht liggen we lekker lang nog ik bed te slapen. 

Vandaag hebben we niet veel in de planning. We gaan een pizza laten maken als ontbijt. Want het is ondertussen na 12:00, dus we vinden pizza een acceptabele optie. Als we de pizza op hebben gaan we naar het zwembad. Hier bestellen we al snel weer een emmer bier en gaan we een beetje in en langs het water liggen. Aan het einde van de middag zijn ook Theo en Ria nog even van de partij bij het zwembad. 

Na het zwembad gaan we een hapje eten bij sushisamba. Hier weer de gebruikelijke wagyo gyoza, een rol sushi en wat frietjes. 

Daarna terug naar de kamer en rustig klaarmaken voor een avond gokken. Vanavond blijven we in de buurt en gaan we naar Mirage en daarna naar treasure island. Hier zitten we een aardige tijd en dan willen we nog een avond snack (weer zelf gemaakte pizza). Helaas waren we 2 minuten te laat (23:30) en ging ie dicht. Toen zijn we doorgelopen naar een andere plek en daar hebben we klaarliggende pizza gegeten. Na deze pizza hebben we nog even gegokt en toen wat na 24:00 lekker naar bed gegaan. 







De gokavond was niet bijzonder succesvol. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten