zondag 26 mei 2024

Dag 9: Oklahoma City

Vanochtend slapen we lekker uit. Als we allebei gedoucht zijn, gaan we naar een supermarkt om voor een ontbijt te kijken. We vinden een soort van stokbrood, wat vlees en kaas voor op brood en een ijskoffie voor Monique. In het appartement bakken we het stokbrood af en het is meer een soort van ciabatta vermomd als een stokbrood. Maar het smaakt ons erg goed. Na wat wasjes gedraaid te hebben, gaan we op pad.

We kregen gisteren de tip naar naar het Paseo Art District te gaan, omdat hier dit weekend het jaarlijkse kunst festival is. We nemen een Uber hier naartoe en het ziet er al meteen gezellig uit. Er zijn allemaal kraampjes, waarin mensen verschillende soorten kunst tentoonstellen. De sfeer is erg goed en het weer is ook super, het is vandaag zo'n 32 graden met volop zon. De zon doet zo hard z'n best, dat we vaak de schaduw op proberen te zoeken. We drinken wat op een terras en lopen verder. Er zitten erg leuke dingen tussen, maar het is zo lastig mee naar huis nemen allemaal. Als we weer terug zijn bij ons beginpunt, laten we weer een Uber komen om ons naar Bricktown brengen, hier hopen we wat te kunnen lunchen.










In Bricktown lopen we wat rond en kijken we of we bij het water wat kunnen eten, maar we kunnen beiden niet iets vinden waar we zin in hebben. We zien nog een honkbalstadion, waar een wedstrijd bezig is. We twijfelen nog even of we een kaartje zullen kopen, maar we hebben het gevoel dat de wedstrijd al een tijdje bezig is. Dus doen we het niet. Maar we zien wel een Italiaan die gehaktballen in tomatensaus met spaghetti op het menu heeft staan. Hier gaan we naar binnen. Het ziet er gezellig uit en de gehaktballen smaken erg goed. We krijgen er nog wat brood en salade bij en we hebben er lekker van gegeten,










We lopen nog naar een park in de buurt, maar dat is niet wat we er van verwacht hadden. Dus dan maar weer een Uber terug naar ons huisje en dan gaan we bij ons in de buurt nog wel een biertje drinken. We gaan naar dezelfde bar waar we gisteren zijn begonnen en lopen, nadat we 2 biertjes hebben gedronken nog even terug naar ons huisje. Hier beginnen we vast te bloggen en willen de stops die we morgen willen maken vast in het navigatie systeem zetten. Straks lopen we nog terug voor een biertje en een klein hapje eten, maar we zijn niet van plan om het heel laat te maken. Morgen hebben we weer een aardig volle dag voor de boeg naar Amarillo.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten