vrijdag 14 juni 2019

Dag 5: Las Vegas

Vandaag slapen we uit om er fris en fruitig een lange dag van te kunnen maken. Het gaat echter iets anders!!

We gaan ontbijten in ons hotel waar we een lekkere chicken wrap delen met een salade. Dit is tevens ook het enige fotomoment van vandaag. De wrap smaakt goed en we zijn klaar voor de dag. Monique gaat nog wat boodschappen doen en Jaap gaat ons Identity lidmaatschap updaten. Op deze manier kun je sparen voor kortingen en speciale aanbiedingen krijgen. Wij zullen wel zoals elk jaar niet voldoende uitgeven in ‘t hotel om er echt veel aan te hebben, maar we zullen zien.

Het is ondertussen 13:00 en we gaan naar het zwembad. We leggen de handdoeken op onze stoelen en we gaan het water in. Het is al flink zonnig en warm. Het kwik geeft 40+ graden aan. Dus de verkoeling van het water en een biertje maakt het dragelijk. We komen de 2 Amerikanen van gisteren ook weer tegen en deze keer zijn alle leden van de vrijgezellenparty groep er ook. En dit is eigenlijk het laatste wat we vandaag doen. We kletsen en drinken totdat we om 18:00 uit het zwembad gezet worden vanwege sluiting. We hebben aardig wat drank op, en Jaap valt in een diepe slaap waar ie pas om 23:30 uitkomst. Dan is het nog even blijven liggen en rond 1:00 gaan we dan toch nog even op pad. We zijn beide erg brak, het bier in de zon was blijkbaar (weer) geen goede combinatie. Dus na een uurtje wandelen, wat gokken is het tijd om terug naar de kamer te gaan. We nemen wel nog wat bananen en een appel mee, want we hebben helemaal geen avondeten gehad en we hebben ook niet de trek om nog iets warms te eten. Hier zal de drank ook wel weer een rol hebben gespeeld....

Maar goed om 2:30 houdt onze dag op en gaan we naar bed. Kortom een korte dag dus een korte blog.
We moeten naar Ohio komen als we weer in Amerika zijn, want onze “nieuwe Amerikaanse vrienden” vinden dat we toch een keer op bezoek moeten komen om het authentieke Amerika (in Ohio) mee te maken.

1 opmerking: