woensdag 30 mei 2018

Dag 1: Amsterdam - Las Vegas

Gisteravond een lekker hapje gegeten in ons hotel in Amsterdam. Helaas konden we niet buiten zitten. Voor en na het eten toch nog even van wat biertjes genoten om vroeg naar bed te gaan. 

Vandaag vroeg wakker en mooi op tijd naar Schiphol. We hebben zelfs een shuttle eerder dan in eerste instantie afgesproken. We komen aan net voordat de rij bij het inchecken flink langer wordt. Na de koffers te hebben afgegeven gaan we door de douane en daarna door de controle. Dit gaat allemaal voorspoedig en dan zijn we in de centrale hal ruim 2 uur vóór vertrek. We kopen een nieuwe trolley, want die hadden we nog “nodig”. Nu kunnen we ook weer inkopen in Las Vegas. Dan natuurlijk een koffie voor Monique bij Starbucks  met de koffie lopen we naar de gate. Deze keer hebben ze ons in een soort tijdelijke gate weten weg te stoppen. Hier gaan we met een bus naar het vliegtuig!! Jonger vliegtuig hebben we in eerste instantie 2 stoelen in het midden van 4 stoelen. Er zit al een echtpaar op de 2 buitenste stoelen en ze vragen meteen of we willen ruilen. Hierdoor zitten we aan gangpad en ernaast en het echtpaar ook naast elkaar bij het andere gangpad. Hierdoor hebben geen last van mensen als we op willen staan (en andere mensen ook niet van ons). We vertrekken iets later, maar volgens de planning doen we er een uur minder lang over. Dus zoals het ernaar uitziet zijn we mooi op tijd in Dallas. De vlucht gaat redelijk soepel, we kijken wat series op de iPad, luisteren wat muziek,af en toe de benen strekken en dan landen we na ongeveer 9,5 uur in Dallas. 


De vlucht naar Vegas gaat op tijd aan het boarden, helaas dat het vertrekken wat minder snel. We vliegen ongeveer een half uur later, en na een redelijk rustige vlucht van 2,5 uur landen we in Vegas. We halen onze koffers op en nemen een Uber naar het hotel. Inchecken gaat lekker snel, we wijzen een upgrade van 45$ per nacht af maar uiteindelijk krijgen we die “gratis”. We gaan naar de kamer en installeren ons. 





Daarna een lekker hapje eten bij Tao (sushi) dan nog even wat inkopen doen en uiteindelijk is het dan om 22:00 bedtijd (7:00 NL tijd). 

3 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Karen Dunnewold30 mei 2018 om 21:28
    Heerlijk om weer mee te lezen; is het net alsof ik erbij ben :-) :-)
    Mooie kamer!
    Enjoy and hope you win the jackpot!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zo dat ziet er niet verkeerd uit. snap dat je het hier wel naar je zin hebt. fijne tijd en tot mails. gr en liefs Hennie

    BeantwoordenVerwijderen