zondag 6 oktober 2013

Dag 1: Amsterdam - Hanoi

Gisteravond alvast naar Losser om ons vanmorgen naar Schiphol te laten brengen. Een zeer gewaardeerde service! Nadeel was, zoals zo vaak, dat de wekker veel te vroeg ging.


Mooi op tijd reden we de parkeergarage in. Koffers inchecken ging ook voorspoedig en daarna nog een kopje koffie en afscheid genomen van Theo en Ria.


We moesten na de douane nog op zoek naar een noise cancelling koptelefoon, want we hadden er helaas maar 1. De tweede is een Bose Quietcomfort 15 geworden. Ik wil geen reclame maken, maar een echte aanrader.
Daarna naar de gate, Monique's iphone begon al aardig leeg te raken, dus op zoek naar een stopcontact, niet meer te vinden bij de gates, dus ook meteen een batterypack gehaald. Hebben we altijd reserve stroom bij ons.
Dit kwam in het vliegtuig al meteen goed uit toen we erachter kwamen dat de ereader leeg was.
De electronica is gekocht, dus we zijn er klaar voor. Uiteraard ook nog een geurtje voor Monique gehaald, het kan tenslotte niet allemaal elektronica zijn.


We konden bij de gate meteen het vliegtuig in en tijdens de vlucht genieten van de STILTE. Hadden we jaren eerder moeten doen, we horen elkaar niet eens meer als we wat zeggen. Als we de kop telefoon afzetten vragen we ons af hoe we dit ooit zonder hebben kunnen doen.


De tweede vlucht was ook goed, in Helsinki wel stopcontacten om de spullen op te laden. Gelukkig weinig tijd ok over te stappen dus niet al te lang wachten.




Location:Hanoi

1 opmerking:

  1. Hallo lieverds fijn dat jullie een goede vlucht hadden. En wat lollig dat jullie chaufeur ook Jaap heet. We volgen jullie verder liefs en xxx ria

    BeantwoordenVerwijderen