donderdag 1 juli 2010

Dag 5: San Diego

Vanochtend uitgeslapen tot 7u30. Wederom uit onszelf wakker geworden, maar we smokkelen er wel elke dag weer wat tijd bij. Eerst lekker gedoucht en daarna gekeken waar we konden ontbijten. Dit hotel had er namelijk een continentaal ontbijt bij zitten. Het bleek allemaal gewoon bij de receptie te staan en ontbijt was een groot woord. Er was koffie, jus d’orange, cornflakes en muffins. We hebben wel wat meegenomen naar de kamer en het heeft redelijk gesmaakt. We vonden alleen dat het niet echt ontbijt genoemd kon worden.
Daarna door naar Sea World. We konden goed doorrijden en waren er vrij snel. Het zag er vanochtend wederom grijd en grauw uit, dus we waren uitgerust met warme kleren. Rond een uur of 11 trok het open en hebben we de vesten in de auto gelegd en zonnebrandcrѐme gekocht, want deze hadden we natuurlijk niet meegenomen. Helaas werd het na een uurtje weer grijs en grauw en is het dat gebleven tot het eind van de middag.












We hebben mooie dingen gezien in Sea World en veel foto’s gemaakt. Er waren veel shows, onder andere met dolfijnen, orka’s, zeeleeuwen met een otter en huisdieren. De shows waren goed aangekleed en leuk om naar te kijken. Toch merkten we rond half vijf dat we wel genoeg gezien hadden.



We zijn doorgereden naar Balboa Park, een mooi park midden in de stad met verschillende musea en bezienswaardigheden. Helaas waren we er aan de late kant, waardoor de musea gesloten waren. We hebben er even rondgelopen en daarna weer doorgegaan naar Gaslamp, om daar een hapje te eten. We werden binnen gelokt bij een Italiaan, waar we lekker gegeten hebben. We hebben van tevoren aangegeven dat er een langzame eter bij is, en dat we ons hoofdgerecht dus niet te snel wilden. Hier werd goed rekening mee gehouden, wat erg fijn was.



Nu zijn we weer lekker in het hotel een beetje aan het relaxen en een blog in elkaar aan het zetten.

Liefs, Jaap en Monique

P.s. Even een rectificatie bij gisteren: Het was Bob die erg goed scѐnes uit films na kon spelen en niet Andy. Verder denk ik niet dat we een goede blockbuster kunnen maken, we hadden gisteren tijdens het kijken van Knight and Day al moeite om te zien wat er echt op straat was gefilmd en wat in een studio… Dus verheug je er niet teveel op. De vrolijke foto van Jaap en mij is door Jaap zelf gemaakt, we wilden toch ook wel een fotootje van onze blije gezichten op de blog, zodat jullie kunnen zien dat we ons erg goed vermaken. Maar we gaan ervan uit dat jullie daar ook niet aan twijfelen.
Verder heeft het zonnetje vandaag toch weer meer geschenen dan we dachten, want we zijn wederom wat verbrand. Het is niet zo warm geweest als bij jullie, maar wij waren al blij dat we de zon vandaag even gezien hebben. Gelukkig morgen een autodag (we zullen zo’n 5,5 uur aan het rijden zijn, zodat dit weer goed bij kan trekken. Want in Scottsdale (de plaats waar we morgen heen rijden) wordt 43 ̊Celsius. Dus dan hebben we het warm genoeg en zullen de blij zijn met de airco in de auto en hotel. KUS!

4 opmerkingen:

  1. De foto's zijn mooi en het is weer een heel verhaal over jullie belevenissen op deze dag. Bij ons wordt het vrijdag 37 graden alleen wel met een hoge luchtvochtigheid. Met Wen, Joost en Teun gaat het prima.
    Groetjes Roia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ha lieverds,
    eindelijk heb ik de weg naar mijn computer en jullie blog gevonden! Het gaat hier goed, Joost is al boven zijn geboortegewicht. En vandaag heb ik heerlijk genoten van onze grote vent die samen met Hannah en Daniël en later ook nog met David in en rondom het 'grote' zwembad zich vermaakten. Ik had ook wel mee willen zwemmen maar ze verkopen geen zwemluiers voor nieuwbakken mama's.
    Het is hier inderdaad erg warm en morgen word het nog warmer maar we houden het dan bij slechts 37 graden en zullen denken aan jullie die het met 43 zullen moeten doen.
    Ik mis je! Tot gauw. Dikke kus Jezus

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou ja zeg! ik een heel verhaal typen; verhaal weg. Eerst maar een keer proberen en dan typ ik daarna het hele verhaal nog een keer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En nu staat het er toch.... gek programma... of gekke ik.... zal misschien door de warmte komen. Anyway, ik ga nu lekker slapen. Kus Jezus

    BeantwoordenVerwijderen