donderdag 7 juni 2018

Dag 8: Las Vegas

Na redelijk op tijd wakker te zijn geworden is Monique met Theo en Ria op pad gegaan naar de outlet. Er waren nog wat spullen nodig en die zijn in de ochtend netjes gekocht.
Jaap is achter gebleven in het hotel en heeft lekker nog wat langer in bed gelegen om te kijken naar de Keynote presentatie van Apple. Hier kondigen ze de nieuwe software aan voor einde 2018.

Tegen het einde van de Keynote kwam Monique ook weer terug en zijn we rond 14:00 met een Lyft naar het Bellagio gegaan. Hier had Jaap de dag ervoor geprobeerd om te mogen eten bij het Bellagio pool café. En als vaste MGM resort gast was dit natuurlijk geen probleem. We konden bij de conciërge desk een pasje ophalen om ermee het zwembad in te kunnen. Bij het zwembad zit een Café waar wij vorig jaar vaak en erg lekker gegeten hebben. Die wilde we dit jaar ook weer doen, vandaar de pasjes en de toegang. 

We gaan rond 14:30 dit café binnen en bestellen lekker Taco’s met Ahi tonijn, cabbage slaw, avocado en een lekkere mayonaise. Dit was het voornaamste gerecht om terug te gaan naar Bellagio. Verder nog wat saté en frietjes. Dit hebben we met z’n vieren gedeeld. 



Daarna te voet weer terug naar ons hotel. In het café had Jaap al gebeld om een afspraak te maken om te gaan schieten met z’n vieren. Dus al vrij snel na terugkomst in hotel en omkleden moesten we naar de ophaal locatie. Hier werden we zoals ook de voorgaande jaren opgehaald met een oude leger Hummer. Aangekomen bij Battlefield shooting range kiezen we ons wapentuig uit.
Theo, Monique en Jaap gaan voor een FN FNP-45 pistool en zoals vorig jaar een Remington Shotgun en tenslotte een Berrett .50 cal Sniper Rifle. Voor Ria hebben we gekozen voor een machine geweer.

We gaan naar binnen met dezelfde instructeur, Opel en hij is wederom relaxed en neemt de tijd. Jaap mag/moet beginnen en de volgorde is eerst het pistool, en dan de Shotgun. Jaap wilde proberen om met het pistool 2 keer meteen na elkaar te schieten en dit viel niet mee. Opel legt uit waar je op moet letten, doet het een keer voor een geeft Jaap nog een derde magazijn om het nog eens te proberen. Het valt vies tegen om 2 keer vlak na elkaar het target te raken. Door de terugslag en het meteen weer richten was dit erg lastig.


Dan is Ria met haar machinegeweest dat op 1 per keer staat, dus rustig aan. Ze schiet geweldig, bijna alles in de roos, oftewel, Dodelijk.

Daarna zijn Monique en Theo aan de beurt met het pistool en daarna de Shotgun. Monique let beter op tijdens het schieten met de Shotgun waardoor ze deze keer geen blauwe plek over houd.









We vinden het allemaal wel erg tof om te doen, maar na het schieten zit het erop en lopen we nog even over het terrein met helicopters en tanks. Dan worden we door de Hummer met chauffeur weer terug gebracht. 

Bij het hotel aangekomen nemen we even de tijd om ons op te frissen/douchen/om te kleden en dan nemen we een Lyft naar Mandalay Bay. Dit hotel ligt het meest zuidelijk op de strip. Hier eten we een hapje bij een Noodle restaurant om  vervolgens te gaan gokken. 





We gaan van Mandalay Bay naar Luxor, naar Excalibur, naar New York New York. Dan lopen we van NYNY naar Paris, dit is nog een aardige wandeling en het is ondertussen ook al bijna 2:00. Bij Paris wagen we nog een gokje en lopen dan terug naar het hotel. Onderweg stoppen we bij MacDonalds om wat Chicken nuggets te verorberen en dan lopen we verder. We zijn rond 3:15 op de kamer en dan is het ook laat genoeg geweest. Hopelijk morgen flink uitslapen.

1 opmerking:

  1. Lieve Jaap en Mon, veel te laat begonnen met het volgen van jullie dagen maar nu alles in 1 keer gelezen en bekeken... FIJN dat de dagen zo goed verlopen waardoor ‘de batterijtjes’ weer prima worden opgeladen !! Geniet nog van de resterende tijd en alvast een hele goede terugvlucht toegewenst, liefs en BIG HUG voor jullie 2tjes vanuit ‘het Verre Oosten’ waar de dagen plm dezelfde temperaturen kent waarin jullie vertoeven met als enige verschil dat we hier verrast worden door stevige onweersbuien....maar dan hoeven we ook de tuin niet te sproeien, ha,ha,....dat scheelt ,

    BeantwoordenVerwijderen