donderdag 23 juni 2011

Dag 22: Las Vegas

Gisteravond weer lekker wat kilometers gelopen op de Strip. We hebben verschillende hotels gehad, wat dollars verloren, maar wel weer een gezellige avond gehad. Ook de fontein voor het Bellagio hebben we 's avonds in actie gezien en dan is deze nog veel indrukwekkender dan overdag.


Vanochtend rond 11u00 wakker. We hebben eens bedacht wat we zouden gaan doen vandaag. Een bioscoopje pakken leek ons wel wat, net als midgetgolf. Dus dan moet je toch weer je auto gaan halen bij Planet Hollywood, waar we deze gisteren achter hebben gelaten. Onderweg naar de auto wat gegeten en op naar de bioscoop. Op een kilometer of 3 van ons af lag er een, zei de TomTom. En dat klopte ook nog.

Het was een groot complex, waar je kon gokken, naar de bioscoop kon en kon bowlen. Eerst maar eens gekeken naar de films en het werd de Hangover 2 (een komedie). Aangezien het nog ruim een half uur zou duren voor deze begon, onze eerste dollars van vandaag maar vergokt. De film was leuk en we hebben ons goed vermaakt. Daarna nog maar een paar potjes gebowld, op een ontzettend grote bowlingbaan van maar liefst 70 (!) banen.


Daarna weer terug gegaan naar het hotel, om nog even bij het zwembad te gaan liggen. Het is buiten erg warm, de thermometer in de auto gaf om 17u30 nog 45,5 graad Celsius aan. Dus om overdag lekker binnen in de airco dingen te doen is helemaal geen ramp.

En dan vanavond weer lekker wat Casino's af, nadat we een hapje hebben gegeten. We denken dat we een buffet gaan proberen, maar ook hier kan nog een wijziging in plaats vinden. En dan morgen de laatste hele dag Vegas. Vrijdag mogen we weer naar huis, na een supervakantie. Ook stiekem wel weer fijn.

@ allemaal: Fijn dat de kaarten goed zijn over gekomen, we hebben ze al een tijdje geleden opgestuurd. Maar ze moeten natuurlijk ook wel een aantal kilometers overbruggen.

@ Appie en Trix: Fijn dat jullie onze verhalen leuk vonden, wij vonden het ook erg leuk om ze te schrijven. Het is altijd wel fijn om over een tijdje ook nog te weten wat je allemaal hebt gedaan. Ook was het een prettige manier om met het thuisfront in contact te blijven. En de mistfoto's zullen voor jullie inderdaad wel voor herkenning hebben gezorgd.

@ Wen & "the gang": We vonden het inderdaad wel een goede afbeelding voor Teun. En leuk dat er nu ook een foto van is. :D
Balen dat Joost koorts heeft. We hopen dat het snel over is. En ga er maar niet vanuit dat we zaterdag naar de familiedag komen. Vorig jaar hadden we op de dag van terugkomst een behoorlijk jetlag. Maar misschien wippen we zondag nog even langs, beloof nog niets. Maar we bellen nog wel! En een fijne verjaardag voor Joost gewenst!

@ Theo en Ria: Fijn dat de schilder weer bijna klaar is, scheelt alweer. En we zijn benieuwd naar het resultaat! Maar ook dat zullen we vast binnenkort weer komen bekijken. Succes met de voorbereidingen voor het grote feest zaterdag! En natuurlijk alvast veel plezier gewenst!

Location:Las Vegas

1 opmerking:

  1. Lieve Jaap en Monique,

    De efteling was wederom geweldig, met name Joris en de draak is echt een aanwinst en veel leuker dan de python. Kortom we hebben ons zeer vermaakt en gisteren in Ede nog even bij de Italiaan wezen eten als afsluiter van de dag.

    Vandaag weer een zware dag, maar dan vertellen we nog wel in live contact. Wij gaan op 14 juli op vakantie en ik moet toy 8 juli werken en Jeroen tot de 12e. Dus het komt steeds dichterbij.

    Wij hadden voor zaterdag trouwens de volgende planning in gedachte: Jeroen komt jullie op halen op Schiphol en brengt jullie naar Venhorst. Daar zal ik zijn met mogelijk een lunch of zoiets en vervolgens rijden Jeroen en ik naar Wageningen. Dat leek ons iets relaxter dan eerst naar wageningen te gaan en dan nog na huis te moeten na zo'n lange reis. Als we het verkeerd ingeschat hebben, dan horen we dat ook graag. Weet in ieder geval dat onze intentie absoluut niet is om te blijven plakken in Venhorst, dus daar hoeven jullie niet bang voor te zijn.

    Geniet van de laatste dag en daarna een goede terugreis gewenst.

    Liefs
    Jeroen en Elske

    BeantwoordenVerwijderen