donderdag 20 juni 2019

Dag 10: Las Vegas

Vandaag slapen we flink uit. We gaan zelfs pas na 12:00 op pad. Monique wil weer een Croque Madame gaan eten bij Paris maar de wachtrij is 20 minuten. Deze slaan we over en we gaan op zoek naar iets anders. We vinden uiteindelijk een Subway nu Bally’s. Dus we gaan voor een broodje om de dag mee te beginnen.

Na dit broodje lopen we terug naar het hotel om lekker in het zwembad te gaan liggen. Het is vandaag mooi zonnig en in het water is het goed vol te houden. Zeker met af en toe een biertje erbij. 

Na het zwembad gaan we naar Bellagio voor de eerste rond avondeten. We gaan voor Oesters, Pigs in a Blanket, Tonijn tartare en gerookte zalm. Allemaal kleine hapjes. Ze smaken ons aardig en na dit avondeten gaan we terug naar de kamer om de spullen alvast in te pakken. 

Rond 20:30 zijn we klaar en gaan we op pad. We lopen via Bellagio naar Caesars Palace en dan naar Mirage. Overal gokken we wat en dan is het 23:00 geweest en gaan we voor de late avond snack. Vandaag is het Sushi bij Tao in het Venetian. Na de sushi gaan we nog even naar het Wynn om daar de avond af te sluiten. We lopen rond 1:30 terug naar het hotel. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten