zaterdag 31 mei 2014

Dag 7: Key West - Islamorada

Vanmorgen was het tijd om te vertrekken van Key West en door te gaan naar lslamorada. Rustig aan opgestaan en de spullen gepakt, om rond 10:00 in de auto te zitten. We hadden deze keer geen zin om in het appartement te ontbijten, dus we zijn naar de Subway gegaan.
-
Daarna door richting de Dolphin Research Center, hier konden we dolfijnen en wat zeeleeuwen zien. Een leuke tussenstop met vermakelijke dolfijnen. Er bestond de mogelijkheid om met dolfijnen te zwemmen en ze kunstjes te laten doen, wij vonden kijken voldoende. Hier moet wel bij vermeld worden, dat als de dolfijnen geen zin hadden om een bepaald kunstje te doen dit prima was.
Na anderhalf uur vonden we het voldoende en zijn we door gegaan richting Islamorada.

Hier konden we meteen inchecken in ons hotel. Deze keer twee aparte kamers, kleine serre en voor het huisje ligplekken. Ook een mooi zwembad met bubbelbad was aanwezig. Aangezien we niet konden Jetskiën vandaag bij het hotel zijn we wel aan een biertje gegaan.

Een hapje gegeten en op Facebook even een foto gezet van het tropisch uitzicht.


Aangezien we een BBQ achter het huisje hebben staan zijn we de spullen voor een mooie BBQ-avond gaan halen. Daarna toch maar even het zwembad in en na even dobberen een pilsje besteld en richting bubbelbad.


Uiteraard aan de iets te late kant de BBQ aangestoken. Het begon al aardig donker te worden en we hadden de zaklamp van de telefoon nodig om te kijken of de stukken vlees goed waren. Aan tafel hebben we tijdens het schrijven van de blog nog even besproken of de Facebook reactie van Jaap binnen de perken was, Jaap & Monique vonden van WEL. Ria vond van NIET, maar daar liggen we niet wakker van, integendeel; dit spreekt Jaap alleen maar meer aan om Facebook te blijven gebruiken..... ;)
-
@ Appie en Trix: We kunnen inderdaad niet alles hier zien. Maar we proberen om inderdaad een goede combinatie tussen rust en actief te vinden, wat aardig goed lukt. Want een hele dag helemaal niets doen, lukt ons natuurlijk niet.
-
@ Chris en Annie: Wat jammer dat het koud was met Hemelvaart. Toch fijn dat het ouderwets gezellig was, ook zonder Theo en Ria. En natuurlijk genieten we hier samen van een relaxte vakantie.

Location:Islamorada

1 opmerking:

  1. Wauw ziet er weer erg mooi uit. Jaja, na zoveel dagen heb ik eindelijk de blog weer gevonden. Ik heb morgen mooi wat bij te lezen. Liefs wen en de jongens.

    BeantwoordenVerwijderen