maandag 4 juni 2018

Dag 6: Las Vegas

Vanmorgen zijn we redelijk vroeg wakker, rond 9:00 staan we op en gaan we een hapje eten. We willen vandaag naar de poolparty. Eindelijk een leuk feestje na Tao Beach wat niet zo bijzonder was, na Encore wat niet doorging, na Aquaclub wat ook saai was nu net Wet Republic in het MGM naar Kaskade.

Maar voordat we gaan een ontbijt, vandaag van de Subway, dus ik denk dat onze bodem voor het bier niet geweldig is, maar goed we gokken het erop.
We stappen rond 11:00 in een Lyft (een soort Uber), hier nog even gezeur mee want de auto/chauffeur werd gewisseld en op de plek waar we stonden te wachten hadden we geen WiFi, dus geen update hiervan. Toen belde de chauffeur en liep Jaap terug naar de WiFi plek, en kwam er daar achter dat we een andere auto moesten hebben. Hier ingestapt en door een vriendelijke dame naar MGM gebracht. Daar waren we ruim op tijd, eigenlijk wat aan de vroege kant. Maar we wilden een Encore situatie vermijden waarbij we te laat waren en dus entree moesten betalen (75,-).

We lopen rond 11:30 door de controle, en dan een bijna leeg zwembad binnen. Muziek staat al een en we kunnen een mooi plekje vinden om de spullen neer te leggen. We zitten mooi in de zon en zien het snel drukker worden. De eerste paar uur hebben ze een andere DJ die ons mag entertainen.








Rond 16:00 hielden we het voor gezien. We nemen weer een Lyft terug naar het Venetian, wederom door een vriendelijke praatgrage dame bestuurd. In het hotel aangekomen lopen we vrijwel meteen door naar het zwembad. Hier gaan we in de schaduw liggen, want we zijn ondanks het smeren tijdens het feestje een beetje verbrand. Jaap valt in een diepe slaap, heeft denk ik niks met het bier te maken. Na 1,5 uur gaan we terug naar de kamer. Hier even relaxen en dan douchen, omkleden en naar het Wynn. Na het Wynn weer naar het Encore en tenslotte naar Venetian en Palazzo. Onderweg nog een pizza op maat laten maken en daarna nog wat gokken.


Rond 00:30 houden we het voor gezien en gaan we terug naar de kamer. 

1 opmerking:

  1. We hebben even jullie blog gelezen vanaf het begin. Ziet er goed uit de kamer het eten en de foto's van jullie spreken voor zich,echt genieten en wij genieten mee. Liefs en dikke knuffels �� C&A

    BeantwoordenVerwijderen