zondag 8 juni 2014

Dag 15: Las Vegas - Amsterdam

Vandaag is het na een leuke en lekker laatste avond toch echt tijd om naar huis te gaan. De wekker stond op 9:30 en toen was het een kwestie van opruimen, douchen en uitchecken.

Rond 11:00 stonden we bij de uitcheckbalie. Alles ging soepel en daarna de koffers bij de „Bell Desk” afgegeven zodat we nog even wat zouden kunnen ontbijten. We kozen wederom voor Twin Peaks vanwege het „goeie” uitzicht en hebben daar 2 salades gehad. We hadden nog ruim 'n uur na het eten dus wilden we Las Vegas gepast afsluiten en hebben nog even wat gegokt bij onze favoriete gokkast „Goldfish”. Jaap en Monique hadden niet heel veel succes maar het GELUK zat naast ons.

Theo had dezelfde machine en speelde meteen na 3 keer drukken van 5$ naar 35$, dit was een mooie winst en voor deze vakantie achter slotmachines ook de ruimste (geeft alweer aan dat we niet zoveel inzetten). Maar goed, ze hebben er nog 40$ van weten te maken en toen was het tijd om via de Starbucks terug te gaan naar het hotel en de taxi ons naar het vliegveld te laten brengen.

Ruim op tijd op het vliegveld aanwezig, helaas was de vlucht iets later. Wat de overstap in Minneapolis wat krapper maakt, we hadden al maar 50 minuten, maar we zullen zien of we het halen. Ik weet het inderdaad nog niet op dit moment omdat ik de blog in het vliegtuig aan het typen ben. Maar we verwachten geen problemen.

In Las Vegas kwam onze vlucht wat later aan. Er zat er zoals ze omriepen Active Duty Militairy personnel in het vliegtuig dat net terug kwam uit Afghanistan en of we ze een warm welkom thuis zouden willen geven. En inderdaad er kwamen naast de „gewone” passagiers nog een 8-tal militairen uit het vliegtuig die met luid geklap ontvangen werden.

Maar goed, Las Vegas zit er nu echt op en we moeten waarschijnlijk weer een jaar wachten voordat we weer gaan. Het is in ieder geval erg goed bevallen.

1 opmerking: