donderdag 30 mei 2024

Dag 13: Santa Fe

Vandaag slapen we wat uit, gaan ontbijten en na het douchen gaan we de auto opladen en naar de outlet hier. De outlet is erg klein en staat voor de helft leeg. We kopen niets, maar hebben wel de auto weer vol zitten om morgen verder te kunnen. We gaan terug naar ons hotel en nemen een Uber naar het centrum. Hier komen we bij een gezellig pleintje uit, waar we lekker in de schaduw gaan zitten en wat drinken en een salade met zalm delen.



We lopen daarna verder door Santa Fe, waar we wat kerkjes van binnen bekijken en naar Canyon Drive lopen. Hier zijn allerlei kunst galerieƫn in de straat. Na hier een tijdje rond te hebben gelopen, gaan we een biertje drinken. Er is opeens live muziek bij de tentje waar we zitten, maar het kinkt niet heel zuiver. Voor ons gevoel gaat de zon elke keer achter de wolken als hij begint te zingen. We betalen de rekening en lopen naar het oudste huis in de Verenigde Staten en de oudste kerk in de Verenigde Staten.











We komen uit bij een dakterras, waar we wederom een biertje drinken en wat tortillachips met salsa erbij eten. Hier maken we een plan voor de rest van de middag en dat wordt naar een bowlingbaan lopen om daar wat te gaan bowlen.




Na een uurtje bowlen gaan we nog wat flipperen en spelen we Airhockey, maar Jaap is de overtuigende winnaar van deze middag, hoewel Monique wel 2 van de 5 potjes bowlen heeft gewonnen. We bestellen een Uber naar de sportsbar waar we gisteren ook geweest zijn. Monique heeft alleen het verkeerde adres ingevoerd, dus terwijl we in de Uber zitten, moeten we het adres nog aanpassen. Onze chauffeur vindt dit gelukkig geen probleem.



Hier drinken we een biertje en eten nog wat chicken wings, om daarna weer naar ons motel te lopen. Hier gaan we nog even in het bubbelbad en gaan aansluitend lekker op de kamer bloggen en nog wat tv kijken. Het was een relaxte dag,

1 opmerking:

  1. Weer een mooi verhaal en een lekkere rustige dag. De kerken zijn ook mooi maar die stralende koppies van jullie daar geniet ik nog het meest van. Heel veel liefs en een dikke knuffel van ons T&R

    BeantwoordenVerwijderen