dinsdag 21 juni 2011

Dag 20: Monument Valley - Las Vegas

Aangepast met een paar foto's.

Vanochtend vroeg opgestaan, aangezien we een lange reisdag voor de boeg hadden. Bij het naar buiten kijken hadden we al door dat het beter weer was dan gisteren. Dus dat was mooi, konden we fijn nog wat foto's maken van Monument Valley op onze doorreis. Om 8u10 zaten we in de auto en het fijne van vandaag is, dat we een uur tijd terug krijgen, aangezien het in Nevada een uur eerder is.

Nadat we foto's van Monument Valley in de zon hadden gemaakt, reden we door naar Page.

Dit dorpje hebben we vorig jaar aangedaan en daar ligt het erg mooie Horse Shoe Bend, wat we graag nog een keer wilde bekijken. En wederom zag het er mooi uit, hoewel het water wat groener was dan vorig jaar. Toch weer een mooi uitzicht. Daarna even een klein rondje gebeld, terwijl we illegaal bij de Mac Wifi aftapten... Leuk om iedereen weer gesproken te hebben!

En op naar Las Vegas! We hebben beide erg veel zin om weer naar Vegas te gaan. Lekker rustig aan doen, beetje gokken, wat rondlopen en uitslapen! Wat een vooruitzicht. We zitten nu in Treasure Island, een mooi hotel, maar minder chique dan The Venetian. Onze kamer is ruim en we hebben deels uitzicht op de "Strip". Dus dat is al wel beter dan bij The Venetian. Vanmiddag meteen een rondje gelopen naar "Circus Circus", een hotel met een soort grote kermis met allerlei attracties, daarna door naar de "Encore" en het "Wynn", de chiquere hotels op de Strip. Bij de Vietnamees een hapje gegeten en nu is het 22u30 en gaan we volop van het nachtleven van Vegas genieten!
P.s. Morgen zullen er nog wat foto's bij deze blog komen te staan, maar volgens Jaap moeten we nu echt weg! :D

@ Theo en Ria: Leuk om jullie beiden even gesproken te hebben vanavond. Het is altijd fijn om weer even een stem te horen.

@ Ad en Henny: Mochten jullie nog even spieken op de blog voor vertrek: Nogmaals veel plezier gewenst. Geniet ervan samen!

@ Appie en Trix: Dank voor de reactie! We genieten inderdaad volop en het is een erg mooi land!

@ Hannie en Bert: Leuk dat jullie reageren! We doen ons best om een leuke blog te maken, fijn dat het ook zo over komt. En we gaan ons zeker vermaken in Vegas!

@ Wen en de jongens: Beterschap voor Teun! En gezellig dat de slingers blijven hangen tot wij/ ik komen/ kom. Altijd leuk een huis vol slingers!

@ Elske en Jeroen: Gefeliciteerd met het halen van de didactische cursus! Super gedaan, ondanks een lastige eindspurt. En nu kunnen jullie vast al streepjes door de dagen van de kalender zetten tot jullie ook eindelijk vakantie hebben. Goed vooruitzicht. En voor ons gevoel zijn we ook nog geen 2,5 week weg, maar het is toch wel echt zo. Het einde is in zicht, dus nog even extra genieten.

Location:Las Vegas

2 opmerkingen:

  1. Hallo Jaap en Monique
    Lekker weer terug in Vegas na een mooie reis.Even iets anders doen en zien. Nog even op de valreep goeiedag zeggen. We gaan over een half uurtje weg. Theo en Ria bedankt voor de goede wensen en we zullen ons best doen om er iets moois van te maken. Jongelui nogmaals fijne dagen en de rest volgt via sms. of telefoon als je weer thuis bent.
    heel veel lieve groeten van ad en henny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Jaap en Monique,

    Jullie zitten in het vertier en gedruis van Las Vegas. Wij doen het morgen in het klein door een dagje naar de efteling te gaan. Even alle drukte voor 1 dagje vergeten en daarna in een strakke planning door naar dinsdag en dan kan het afbouwen van werk voor de vakantie eindelijk beginnen.

    Even over zaterdag: gaan jullie naar Venhorst of naar Zwolle? Dit is handig voor ons om te weten in verband met de dagplanning.

    Geniet heerlijk daarzo.

    Kusje,
    Jeroen en Elske

    BeantwoordenVerwijderen