dinsdag 27 mei 2014

Dag 3: Miami

Na een goeie avond rondkijken naar alle Miami gangers was het vanmorgen (7:00) rustig op straat. Aan niks was meer te zien dat het een erg drukke en gezellige avond was. De zwervers waren weer zichtbaar aanwezig, de bars werden met tuinslangen weer schoongespoten en de hoeveelheid uitgedoste en schaars geklede dames waren nergens meer te bekennen.


Na een lekker ontbijt en ontspannen opstaan voor de wat langere slapers werd het tijd om wat electronica in te slaan. Voor de ipad was een toetsenbordje nodig, speciaal mee gewacht tot we hier waren, 50% van de prijs in Nederland. Voor Theo was de noodzaak voor een noise cancelling koptelefoon ook groot geworden na het even testen van de onze. Dus die ook maar gekocht. Dus de BestBuy is weer wat rijker geworden van ons.
Op de terugweg nog even langs ons hotel van vorig jaar waar Jaap zijn iPhone oplaadkabel was kwijtgeraakt door (althans dat denken wij) de valet parking. Ze hadden mooi een nieuw kabeltje klaarliggen. Dat was beter dan de 50 dollar korting op een hotel overnachting met rode loper ontvangst, aangezien het voor 3 nachten een te dure optie zou worden.

Daarna even in ons appartement rustig aan gedaan. We hadden ervoor nog even totaal onverwachts een slag geslagen bij de kledingwinkel tegenover ons appartement die 40% Memorial Day korting gaf. Daarna een hapje gaan eten bij Espanjola way. Allemaal een lekkere Cubaanse specialiteit die ons goed beviel. De koopzin was nog niet over dus naar de shopping street. Hier niet weten te slagen. Jaap had zijn oog laten vallen op een mooi zomer jasje/colbertje, maar zelfs na 40% korting was die nog 1000$, toch wat aan de hoge kant.
Dus onverrichter zake terug gekeerd. Ondertussen was het 19:30 dus even in het appartement opfrissen en uitrusten. We hadden toch aardig wat kilometers gemaakt.
De planning was om lekker te gaan eten bij Avalon op Ocean Drive. We dachten dat reserveren niet nodig zou zijn als je pas om 21:45 zou aankomen. We kwamen er snel achter dat reserveren in ieder geval duidelijk had gemaakt dat ze maandag avond gesloten zouden zijn. Dus we moesten op zoek naar iets anders. Een goeie Italiaan gevonden waar we deze keer allemaal lekker hebben gegeten.

Uiteraard was het nog noodzakelijk om een grote Miami cocktail te gaan drinken. Dus naar een ander tentje gegaan om deze mega cocktail te gaan drinken. Foto's maken het wel duidelijk. Om 1:00 werd het tijd om terug naar appartement te gaan, deze avond was het veel minder druk dan in het weekend zelf.


Morgen gaan we tenslotte weer naar onze volgende bestemming.

@ Elske: fijn dat het werkt! Hoe is het verder met jullie?

@ Ria: voor jou geen @, want we zien je al de hele dag... ;)

@ Appie en Trix: fijn dat jullie ook kunnen reageren en meelezen met ons. We zijn inmiddels al aardig ingeburgerd hier. :)

@ Chris & Annie: hier waren de meningen ook verdeeld over wat de mooiere foto's waren, maar we wilden jullie natuurlijk wel een goed beeld geven van alles wat hier gebeurt. :)

@ Noor: de aanhouder wint! :) En we dachten dat we jou ook wel blij zouden maken met de kiekjes van de dames ;)

@ Ad & Hennie: hier is alles naar wens, we vermaken ons goed. Ons nieuwe onderkomen is wederom naar wens, met zelfs een klein terras. We zijn erg benieuwd hoe het er straks allemaal uit komt te zien, net als jullie natuurlijk. Succes met alle regen, we zullen proberen wat zon jullie kant op te sturen. :)

Location:Miami Beach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten