woensdag 12 juni 2019

Dag 3: Las Vegas

Vanochtend is Monique weer erg vroeg wakker, Jaap kan gelukkig iets langer slapen. Maar om 8u45 zijn we er weer klaar voor. We gaan naar de andere outlet om te kijken of ze hier nog wat leuks hebben. We bestellen weer een Uber en hebben deze keer een dame als chauffeur, die graag met ons praat. We krijgen allerlei tips wat we kunnen doen en na een kwartier zijn we op onze bestemming. We eten eerst een broodje, wat helaas een beetje droog is. Maar de maag is weer gevuld. We vinden allebei nog wat kleren en gaan tegen 11u15 weer terug naar ons hotel. 

We zijn toe aan verkoeling en gaan richting zwembad. In de poolbar van het Cosmopolitan eten we een hapje. We gaan voor sla met krabsalade, wat ons erg goed smaakt. Daarna bestellen we nog wat chickentenders, deze zijn soms een beetje droog, maar wel goed van smaak. 

Tijd voor afkoeling in het water. We komen met wat Amerikanen aan de praat, zoals wel vaker als ze horen dat we niet uit Amerika komen. De eerste zijn Indiërs die nu in Amerika wonen en af en toe naar Las Vegas komen. We hebben het over Trump, waar ze helemaal niet blij mee blijken te zijn. Maar goed ze komen uit Californië en daar is men toch democratischer gestemd. Hun dochter gaat een maand naar Europa en doet ook Amsterdam aan voor 5 dagen. Dus we hebben de ouders een beetje bang gemaakt over hoe Amsterdam is!! Altijd leuk om te doen.
Het tweede stel komt uit Memphis. Hij is 85 en zou nog met Elvis op feestjes hebben gestaan. Ze reizen redelijk wat de wereld rond, maar onze interesse vlakt af en we gaan ieder onze eigen weg. 

We drinken een biertje en na een tijdje wordt het zelfs wat fris (39 graden in de schaduw), de zon zit achter de wolken. Dan maar even de jacuzzi in, die hebben ze hier goed warm gemaakt. Monique houdt het hier nooit zo lang in vol en gaat lekker op het ligbed liggen, even later komt Jaap ook en gaan we nog even naar de kamer. Monique doet een klein middagdutje en tegen 17u30 lopen we naar het Venetian.

We willen graag weer Gyoza bij Sushi Samba eten. Deze smaakt ons weer erg lekker.

Dan nemen we nog yellowtail Taco’s. Deze taco’s zijn minder lekker dan die bij het Bellagio, maar de frietjes smaken weer erg goed, er zit een soort aïoli op. Ook nemen we nog een lamsboutje. 

Als we ons biertje ophebben, lopen we via het casino terug naar ons hotel. Maar niet voordat we een gokje hebben gewaagd in het Palazzo. We hebben een goede machine, die ons regelmatig ook weer wat laat winnen. Toch hebben we aan het eind een klein beetje verlies, maar wel erg leuk gespeeld en lekkere biertjes gehad.

Monique haar ogen vallen weer bijna dicht, dus ze gaat nog een klein power slaapje doen in het hotel, om vervolgens rond 23u00 weer op pad te gaan. Het blijft hier wel het voordeel dat het niet uitmaakt hoe laat je weer op pad gaat, er blijft altijd wat te doen.

We beginnen vanavond bij het Cosmopolitan, waar we zeer weinig geluk hebben. Dan maar door naar Paris, waar we er ook niet echt lekker inkomen. Bij Bally’s lijkt het iets beter te gaan, maar de leukste kast staat bij Flamingo’s. Hier vermaken we ons nog een aardige tijd om vervolgens rond 1u30 weer terug naar het hotel te gaan. Hopelijk hebben we het laat genoeg gemaakt om morgen weer wat meer uit te kunnen slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten